Bagota Béla első nagyjátékfilmje a skandináv krimik és thrillerek nyomdokain halad. Piszkosul ígéretesnek tűnik a Valan - Az angyalok völgye új filmelőzetese.

Péter (Krisztik Csaba) egy brassói rendőr, akinek két évtizede eltűnt a húga. Ezt követően az életét arra tette fel, hogy eltűnt lányokat kutasson fel. A férfi egy napon telefonon értesítik, hogy erdélyi szülővárosában előkerült egy holttest. Lehet, hogy a testvére az? Péternek a nyomozása során nem csak a bányaváros bűnözésével, de saját múltjával és démonaival is szembe kell néznie.

Az új trailer remek és valóban fojtogató atmoszférát ígér, Garas Dániel sötét, havas, sokszor már-már nyomasztó képei pillanatok alatt megteremtik a jellegzetes skandináv hangulatot. Kíváncsian várjuk a végeredményt.

A Valan - Az angyalok völgye főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Krisztik CsabaAndrás HatháziTollas GáborNyakó JúliaMátray László, Pál Emõke és Vaslaban Zsombor.

A Filmalap támogatásával Bagota Béla rendezésében készült krimi-thriller november 21-től látható a magyarországi mozikban. A friss előzetest idelent nézhetitek meg.