Visszatér a Yellowstone! Az 5. évad premierje november 14-én esedékes, és kizárólag a SkyShowtime-on lesz látható.

A szezon, melyet jelenleg Montanában forgatnak, a Dutton család történetét követi nyomon, akik az Egyesült Államok legnagyobb egybefüggő szarvasmarha farmját vezetik. A történet középpontjában a család szövevényes kapcsolatai állnak, valamint a család küzdelmei a változó szövetségekkel, a megoldatlan gyilkosságokkal, az újra feltárt sebekkel és a nehezen megszerzett tisztelettel, amely egy ilyen hatalmas vállalkozás vezetésével jár.

A sorozat alkotója az Oscar®-jelölt forgatókönyvíró Taylor Sheridan (Wind River - Gyilkos nyomon, Sicario - A bérgyilkos), míg a főbb szerepeket Kevin Costner, Josh Holloway, Josh Lucas, Michaela Conlin, Dabney Coleman, Danny Huston, Kelly Reilly és Steven Williams alakítják.

A széria rajongói még több intenzív drámára és összetett karakterdinamikára számíthatnak, kiéleződnek a konfliktusok, és bonyolódnak történetszálak, lebilincselő folytatást ígérve a Dutton család sagájának.

dráma | western

Az új évad a Dutton-klánt követi nyomon, amint egy vitatott választási kampányt vészelnek át, miközben megpróbálnak megoldani egy trükkös zsarolási helyzetet két Dutton... több»