Játssz és NYERJ páros mozijegyet Henry Cavill új kémfilmjére, az Argylle: A szuperkémre!

FRISSÍTVE: Gratulálunk a nyerteseknek: Bizsu82cseszi007szaka123Majorkaskabel. Köszönjük, hogy ezúttal is velünk játszottatok, kövessétek a mafabot, hamarosan újabb játékkal jelentkezünk.

Jövő a héten érkezik a mozikba az év egyik legjobban várt filmje, a Henry Cavill főszereplésével forgatott Argylle: A szuperkém. Ha Te sem maradnál le róla, csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen az 5 darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Február 1-jén végre a hazai mozikban Argylle: A szuperkém, melyet a pároddal együtt most az első között láthatsz az országban. És hidd el, erről a filmről nem érdemes lemaradnod, már csak azért sem, mert az év legnagyobb sztárparádéját ígéri olyan nagy nevekkel a fedélzeten, mint Henry Cavill, Samuel L. Jackson, Bryan Cranston, Sam Rockwell, John Cena, Bryce Dallas Howard és Catherine O'Hara.

Az Argylle: A szuperkém című film Matthew Vaughn (Kingsman franchise) új, izgalmas kémthrillere, melynek főszereplője, Elly Conway (Bryce Dallas Howard), egy visszavonult életet élő bestseller szerző, aki nyugodt estéit számítógépével és macskájával, Alfie-val tölti. Azonban amikor regényei cselekménye egy valós kémszervezet akcióit tükrözi, Elly élete gyökeresen megváltozik. Aiden (Sam Rockwell), egy kém társaságában Elly és Alfie menekülnek, miközben 

Ha Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a péntek déli (január 26., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Arénában kerül sor 2024. január 31-én (szerda) 19:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

akció | thriller

Az Argylle című kémthrillerbe az Egyesült Államokban, Londonban és más egzotikus helyszíneken kísérhetjü el Argylle-t, a szuperkémet világjáró kalandjain. Közben több... több»