Jeremy Renner (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) a Men's Health júliusi/augusztusi címlapján szerepel, a vele készült interjúban pedig arról a hatalmas támogatásról beszélt, amelyet a Marvel színészeitől kapott a 2023 elején történt balesetét követően.

Rennert tompa mellkasi sérüléssel, valamint több mint 30 csonttöréssel szállították kórházba, miután átment rajta a saját hókotrója. Pályatársai végig aggódtak érte, így rendszeresen meglátogatták őt a felépülése során. Anthony Mackie már akkor bement a kórházba, mialatt Rennert még lélegeztetőgépen tartották az orvosok, Robert Downey Jr. pedig gyakran FaceTime-olt vele a későbbiekben.

“A filmekben úgy nézünk ki, mintha egy jelmezbálon lennénk, nevetséges kellékekkel, és nevetséges dolgokat csinálunk, de ez azért is gyönyörű, mert mindannyian össze vagyunk kötve” - nyilatkozta a színész.

Renner hangsúlyozta, hogy a Bosszúállók szereplői közötti mély kötelék és szeretetet alakult ki. “Olyan, mint egy testvériség, vagy bárhogy is akarjuk nevezni. Én csak szeretetnek hívom. Mindegyiküket szeretem. Inkább mennék börtönbe Downey-val, minthogy egyedül csináljak valami nagyszerűt” - jegyezte meg humorosan Renner.

A színész már személyesen is részt vett Chris Evans esküvőjén, amelyet egész biztosan hatalmas erőfeszítésbe került számára, ezt az elszántságot pedig Robert Downey Jr. is méltatta a későbbiekben.

Renner csupán idén tudott újra munkába állni, így a Kingstown polgármestere harmadik évadában már vissza tudott térni.

dráma | krimi | thriller

SkyShowtime (2024.06.06.)

Robbanások sorozata rázza meg Kingstown városát, amikor az orosz maffia új arca letelepedik a városban. Dúl a drogháború dúl a börtön falain belül és kívül egyaránt. A... több»