Júniusban a Disney+-on: 5 kiemelt új film és sorozat, amiről vétek lenne lemaradni a nyár első hónapjában

Végre itt a nyár, a forró időt a Disney+ izgalmas tartalmakkal ünnepli. Ragyogás, divat, romantika és versengés jön a streaming platformra a Becoming Karl Lagerfeld sorozat érkezésével. A „Kaiser Karl” nevű sikeres biográfiából készült adaptáció 1970-es évek Párizsába repít vissza és nyomon követi a híres dizájner felemelkedését. A Star Wars: Az akolitus (Star Wars: The Acolyte), a Star Wars leginkább várt sorozata szintén júniusban érkezik, amelyben egy sokkoló bűnügyi nyomozást követhetsz nyomon. Egy köztiszteletben álló Jedi-mester néz szembe egy, a múltjából felbukkanó veszélyes harcossal. Az idei első nyári hónapban olyan lebilincselő tartalmak várnak többek között, mint a Gyilkos elmék  17.évada, vagy a Diane von Fürstenberg-ről szóló dokumentumfilm, a Diane von Fürstenberg: A divat hercegnője  és az A lepel (FX’s The Veil) című lebilincselő sorozat.

Mutatjuk a kiemelt tartalmak listáját idelent.

#5

88 Gyilkos elmék  (2005)

(30) (14)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Disney+

Az FBI egyik különleges részlegének feladata, hogy feltérképezze az ország bűnöző állományát, analizálja a bűnözésre hajlamos személyeket, és kiszúrja a... több»

Az FBI profilozóinak elit csapata az ország legelborultabb bűnözőinek elméit elemzi, ezzel előre látva azok következő lépéseit, mielőtt újra lecsapnának. A csapattagok szakértelmükkel elkötelezetten igyekeznek hozzájárulni ahhoz, hogy a bűnözők érzelmi motivációit beazonosítsák és megállítsák őket. A 17. évad június 14-én érkezik 3 epizóddal.
#4

76 Üdv Wrexhamben!  (2022)

(2)

dokumentum | sportfilm

Disney+

A sorozat Ryan Reynolds és Rob McElhenney konfliktusait követi nyomon, amikor egy futballklub tulajdonosaivá válnak. Mindeközben a város és a játékosok számolnak a két... több»

Rob McElhenney és Ryan Reynolds 2020-ban összefogtak, és megvásárolták az ötödosztályú Red Dragonst azt remélve, hogy a klub esélytelen csapatából egy közkedvelt focicsapatot faragnak, aminek számtalan szurkolója lesz. Mára már a világ is figyelemmel kíséri történetüket, hiszen valódi változásokat hoztak a klub életébe. Az alsóbb osztályban töltött tizenöt kihívásokkal teli év után a klub végre visszatért az angol labdarúgó-liga másodosztályába. Vajon megállja a helyét a Wrexham AFC és újra szárnyalni fog? A 3. évad június 12-én indul 2 epizóddal.
#3

dokumentum

Disney+

Von Furstenberg életére és munkásságára összpontosít, aki nevet szerzett magának egy túlnyomórészt férfiak által uralt területen, és több millió dolláros divatbirodalmat... több»

Kevés nő képes a méltóságteljes eleganciát és ízlést úgy megtestesíteni, mint a páratlan Diane von Fürstenberg. Világpolgár, aki egy holokauszt-túlélő gyermeke és akinek története világszerte inspirálta és megérintette az embereket. Nevezhetjük akár a divat hercegnőjének is, hiszen Von Fürstenberg 1974-es, ikonikus átlapolós ruhája nemcsak az saját életét változtatta meg örökre, hanem minden nőét, aki ezt a különleges ruhadarabot megvásárolva egyből divatosnak és magabiztosnak érezhette magát, az alakjától, családi hátterétől és társadalmi státuszától függetlenül. Premier június 25-én.
#2

57 Star Wars: Az akolitus  (2024)

(15) (2)

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

Disney+

A sorozat a Csillagok háborúja világába kalauzolja a nézőt, azokba az időkbe, amikor a Galaktikus Köztársaság a végnapjait élte. Figyelemmel kísérhetjük az árnyékokban... több»

A „Star Wars: Az akolitus" (Star Wars: The Acolyte) sorozatban az akolitus felfedi a galaxis titkait és az Erő sötét oldalát. Egy megdöbbentő bűncselekménysorozat nyomozása során egy köztiszteletben álló jedi mester (Lee Jung-jae) szembekerül egy veszélyes harcossal a múltjából (Amandla Stenberg). Semmi sem az, aminek első pillantásra látszik. Június 4-én két epizóddal indul.
#1

dráma | életrajzi | történelmi

Disney+

1972-ben Karl Lagerfeld (Daniel Brühl) 38 éves, és még nem viseli ikonikus frizuráját. Ruhatervező, akiről a nagyközönség nem is hallott. Miközben megismerkedik és beleszeret... több»

1972-ben Karl Lagerfeld, a 38 éves konfekciós ruhákat készítő divattervező a közönség számára még szinte ismeretlen. Az ambíciózus és csábító szépfiúval, a fiatal Jacques de Basher-rel való találkozása mindent megváltoztat. Karl végre készen áll szembeszállni a barátjával, a haute couture zseni alakjával, Yves Saint Laurent-nal és társával, Pierre Bergével. Csillogás, egók harca, szertelen ünneplések és romboló szenvedély: legyél tanúja Karl Lagerfeld legendává válásának. Június 7-től minden epizód elérhető.