Bármennyire is hihetetlenül hangzik, majdnem 25 év telt már el a Már megint péntek megjelenése óta, Ice Cube nagyon úgy tűnik, hogy visszatér a franchise-hoz.

“Dolgozunk rajta. Végre van némi kapcsolatunk a Warner Bros-szal. Új vezetésük van, az emberem, Mike DeLuca, aki a New Line-nál volt, amikor a Végre pénteket csináltuk” - mondta Ice Cube Flavor Flavnek a SiriusXM Flavor of the Week című műsorában. Ice Cube DJ Pooh-val közösen írta annak idején az 1995-ben megjelent Végre péntek forgatókönyvét, a folytatásra pedig egészen 2000-ig kellett várniuk a nézőknek, amikor is megjelent a Péntek esti gáz, illetve 2002-ben a már említett Már megint péntek.

A Péntek-széria egy meglehetősen egyszerű receptből dolgozik, az első részben megismerjük Craig Jones-t, aki Los Angeles déli részén él, rövidesen pedig bajba kerül, amikor legjobb barátjával, Smokey-val eladósodik egy helyi drogdílernél.

A negyedik filmmel kapcsolatban viszont egyelőre nem látott napvilágot bővebb hivatalos információ.

dráma | vígjáték

Craig szabadnapja nem úgy indul ahogy azt tervezte, ugyanis ekkor tudja meg, hogy kirúgták a cégből, ahol dolgozik. Hősünk egy barátjával, Smokey-val tölti a napot, aki arra... több»