Liam Neeson újra a Star Warsban?

Mióta a Disney felvásárolta a Lucasfilmet, a Star Wars-saga számos karaktert hozott vissza a legkülönfélébb módokon, és bár nincs megerősített terv Liam Neeson Qui-Gon Jinnjének visszatérésére, a színész érdeklődik az ötlet iránt. De van egy kis bökkenő. 

Annak ellenére, hogy a franchise milyen sikereket ért el a kis képernyőn, a színész elmondta, hogy szívesen visszatérne a szerepbe, bár ezt inkább a nagyvásznon tenné, mint a Disney+ valamelyik sorozatában.

"Ó, azt hiszem, igen, igen, igen, igen, azt hiszem... ha film lenne belőle. Igen, egy kicsit sznob vagyok, ha tévéről van szó, be kell vallanom, én csak a nagy képernyőt szeretem, tudod?" - mondta Neeson a ComicBook.com-nak, miközben új filmjéről, a Memoryról beszélt. 

"Qui-Gon, el sem hiszem, hogy már 24 év telt el azóta, hogy a Baljós árnyakat forgattuk, egyszerűen nem tudom elhinni, hová repült az idő. Félelmetes élmény volt Londonban forgatni azt a filmet."  

A Baljós árnyakban debütált Ewan McGregor Obi-Wan Kenobija is, aki a közelgő Star Wars: Obi-Wan Kenobi című sorozatban fog visszatérni (Hayden Christensen Darth Vadere mellett), és a karakter Qui-Gonhoz fűződő kapcsolata olyan pletykákat is felvetett, melyek szerint a Jedi-mestert is láthatjuk majd az új történetben. Bár elképzelhető, hogy Neeson valóban visszatér a messzi-messzi galaxisba az Obi-Wan Kenobi sorozatban, az arra vonatkozó megjegyzései, hogy inkább a nagyvásznat részesíti előnyben, kétségessé teszik, hogy ez a megtörténik a az április 27-én debütáló szériában.

akció | kaland | sci-fi

 Egy önálló sorozat keretein belül tér vissza a Star Wars franchise egyik legközkedveltebb karaktere, Obi-Wan Kenobi, akit ismét Ewan McGregor alakít. több»