Mától elérhető a Netflix műsorkínálatában A gyilkos könyvklub, Carlos Alonso-Ojea rendezésétől pedig garantáltan mindenki ereiben megfagy a vér.

A gyilkos könyvklub ugyanis egy hamisítatlan slasher, amelyet a Sikoly és Happy Death Day rajongói egész biztosan nagyra értékelnek majd. A Carlos García Miranda azonos című könyvéből készült film történetében nyolc tinédzsert egy ámokfutó bohóc vesz üldözőbe, aki egyénként próbál meg végezni mindannyiukkal. Ugyanakkor ezek a srácok sem ártatlanok, hiszen korábban egy olyan tréfa kiagyalói voltak, amely tragikusan végződött. 

Bár a társaság úgy dönt, hogy titokban tartja a történteket, rövidesen névtelenül zsarolni kezdi valaki őket, ez a zsaroló pedig nem éri be annyival, hogy pusztán megfenyegeti őket.

A film főszerepeiben Daniel Grao, Álvaro Mel, Veki G. Velilla, Iván Pellicer, Priscilla Delgado, Iván López és Carlos Alcaide láthatók.

A gyilkos könyvklub már elérhető a platform műsorkínálatában a film mafabos adatlapján található Netflix logóra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

horror | thriller

Nyolc horrorrajongó barát küzd az életéért, amikor egy gyilkos bohóc, aki úgy tűnik, ismeri a közös, borzalmas titkukat, elkezdi egyenként kiiktatni őket. több»