54% 79 szavazat
A gyilkos könyvklub

A gyilkos könyvklub

El club de los lectores criminales
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
17
Szereplők (17)
5
Képek (5)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
5
Cikkek (5)
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ

Nyolc horrorrajongó barát küzd az életéért, amikor egy gyilkos bohóc, aki úgy tűnik, ismeri a közös, borzalmas titkukat, elkezdi egyenként kiiktatni őket.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Carlos García Miranda
Ország: Spanyolország
Premier: 2023.08.25. | Netflix (2023.08.26.)
 
2023.12.09 JRD

legújabb vélemény

Volt a Sikoly, a Tudom, mit tettél...

...és most A gyilkos könyvklub is megérkezett. Mondjuk a beharangozás után az ember sokkal többet várt a sztoritól, így sokunk erősen csalódott volt. Akik nyomon követik a TOP10 listákat, azok láthatták, hogy gyakorlatilag pár nap alatt a legnézettebb film helyéről zuhant le a semmibe. És ez bizony jogos zuhanás volt. A történet amolyan kiszámítható és hamar ráébredsz, hogy kik a hunyók... a többi meg már csak körítés és felesleges túl- és belemagyarázás. Mégsem mondom azt, hogy ne nézd meg. Nézd meg, aztán majd eldöntöd magad, hogy hány csillag. Hiszen kinek milyen az ízlése, kinek milyen film tetszik vagy épp nem tetszik. Így aztán csak annyit írok: Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

0
 
2023.09.20 csontmániákus

Olyan ismerős ez a film valahonnan...

A filmet kezdetkor érdekesnek találtam. Sőt nagyon új koncepcióval indult, ilyen könyvklubos szektás horrorral még nem találkoztam. Majd a vége felé elment a Sikoly és a Tudom, mit tettél tavaly nyáron utánzatába. A képminőség, vágások néhol elég kreatívak, de láttam jobbat is. A szereplők párbeszédei olykor bugyuták. A slasher jelenetek sem voltak kiemelkedőek. A történet kiszámítható, a film felénél már pontosan tudtam, ki a gyilkos. Maga a dizájn, a helyszínek, a szereplők ruházata jól ki lett alakítva. Na igen, aztán ott voltak a szereplők. Hát a legjobb kifejezés rájuk, hogy ilyen semmilyenek voltak. Összességében egyszer megnézhető, aki nem látta a Sikoly és a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című filmeket, annak mutathatott valami újat, de azoknak is inkább az előbb feltüntetett két horrorfilmet ajánlom, mint ezt.

0
 
2023.12.07 SzimikeésBéci

Nagyon gyengére sikeredett ez a film. Végig untuk az egészet, kínkeservesen végignéztük ezt a „remekművet”, de semmit nem dobott nekünk. Se horrornak nem neveznénk, se vígjátéknak, ezért nem is tudjuk hová sorolni.

0
 
2023.08.25 MrBlond

Nagyon tetszett a film koncepciója, amikor először olvastam róla, ezért úgy döntöttem adok neki egy esélyt. De elég ratyi lett. Olyan az egész, mint egy horror-paródia, azzal az egy bőkkenővel, hogy egyáltalán nem vicces. Nem tudom mit szerettek volna a készítők ezzel elérni, de bármi is legyen az, szerintem nem sikerült.

1
 
2023.08.28 kaloz44

Spanyol sikoly

Sikoly copy.

0