Sean Anders 2018-ban megjelent vígjátéka, az Instant család belopta magát a kritikusok és a nézők szívébe, a Netflixen pedig még néhány napig elérhető a produkció.

A történet szerint Ellie és Pete nem csak egy párt alkotnak, hanem közös vállalkozást is vezetnek. Régi ingatlanokat újítanak fel és értékesítenek, ugyanakkor egyre gyakrabban merül fel bennük a családalapítás gondolata. Úgy érzik, hogy az idő elszállt a fejük felett. Örökbe fogadnak egy 5 éves gyermeket, ám semmi sem a terv szerint alakul, így rövidesen egy tinivel és két testvérével találják szemben magukat, akikkel nagyon hamar egy családdá forrnak össze.

A Rotten Tomatoes portálon az Instant család 82 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, míg a nézők 83 százalékot adtak rá, a hazai közönség pedig szintén 83 százalékra értékelte a Mafabon.

A film főszerepeiben Mark Wahlberg, Octavia Spencer, Rose Byrne, Joan Cusack, Isabela Moner, Margo Martindale és Michael O'Keefe láthatók. Az Instant család tehát május 15-ig még elérhető a platformon, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | vígjáték

Ellie és Pete sikeres vállalkozókként régi házakat újítanak fel és adnak el. Párként egyre gyakrabban merül fel köztük a családalapítás kérdése, és bizony úgy érzik,... több»