Igazi klasszikussal bővül holnap a Max egyébként sem szűkös kínálata. Egy kultikus krimivel, amelynek manapság a többség inkább az 1999-es remake-jét ismeri, pedig az eredeti mozi 1968-ban jelent meg. Ezt nézheted meg holnaptól a Maxon!

A Thomas Crown-ügy egy hamisítatlan bankrablós krimi a jobbik fajtából! A történet főhőse Thoma Crown, egy gazdag ficsúr, akinek a világon semmi gondja az életben. Éppen ezért piszkosul unatkozik, állandóan az adrenalint hajhássza. Egy nap kitalálja, hogy megszervezi az évszázad rablását. Ehhez megkeres öt idegent, akik a rablás napja előtt sosem találkoztak még sem vele, sem egymással. Az akció hibátlanul végigmegy, a rabolt milliókat pedig Crown apránként egy svájci bankba helyezi át. A kirabolt bank felbérel egy nyomozót, hogy kutassa fel a rablókat, a nő pedig hamarosan Crown nyomára is akad. Ám kettejük között a kialakult macska-egér játékból hamarosan románc szövődik.

A filmet Norman Jewison rendezte, aki Alan Trustman forgatókönyvéből dolgozott. A két főszerepet Steve McQueen és Faye Dunaway játszották el, mellettük még Jack Westonnak és Paul Burke-nek jutott fontosabb szerep.

A Thomas Crown-ügy Oscar és Golden Globe díjat is nyert, holnaptól pedig a Max kínálatában is megnézheted. Ha van élő előfizetésed a platformra, akkor elég csak a film itteni adatlapján a logójára kattintanod és indul is a lejátszás.

dráma | krimi | romantikus | thriller

Sokkal inkább becsvágyból, mintsem pénzügyi rászorultságból követ el egy majdnem tökéletesen sikerült, milliomos bankrablást a jól szituált üzletember, Thomas Crown. De egy... több»