Már holnap a Netflixen: Lebilincselő rejtély nyomába ered az új dokumentumfilm, Patrick Stewart a narrátor szerepében

Új történelmi dokumentumfilmmel jelentkezik a Netflix a neandervölgyiek eltűnésének rejtélyéről, amelynek narrátora Sir Patrick Stewart. A Neander-völgyi ember titka már holnaptól látható a Netflixen.

Az Ashley Gething által rendezett dokumentumfilm a Cambridge-i Egyetem által vezetett, a kurdisztáni Shanidar-barlangban végzett régészeti ásatást tárja fel. A film különböző tényezőket vizsgál, amelyek a neandervölgyiek kihalásához vezethettek, mint például az éghajlatváltozás, a betegségek és a Homo sapiens-szel való találkozásuk. A forgatási helyszínek között Irak, Horvátország, Franciaország és Gibraltár is szerepelt.

A dokumentumfilm, amelynek célja, hogy betekintést nyújtson a neandervölgyiek életmódjába és eltűnésükbe, 2024. május 2-án mutatkozik be a platformra.

Ha kíváncsi vagy rá, holnaptól a mafabos adatlapról is elindíthatod a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dokumentum

Ez a dokumentumfilm a neandervölgyiek körüli rejtélyekbe bonyolódik, és abba, hogy mit árulnak el fosszilis leleteik az életükről és eltűnésükről. több»