Mától a Netflixen: Ez a szuperhősös sorozat lehet a hét legnagyobb dobása

Június 27-től nézheted a Netflix legújabb nagyszabású brit produkcóiját, a Szupersejt című sorozatot. A streamingszolgáltató a Rapmannel állt össze az új sorozat fejlesztésére, amely egy fekete, szuperképességekkel rendelkező csoportról szól.

Az új, hatrészes sorozatot Andrew Onwubolu, ismertebb művésznevén Rapman írja és rendezi. Rapman a produceri feladatokat is ellátja Mouktar Mohammeddel és Henrietta Lee-vel.

A történet szerint egy csoport hétköznapi dél-londoni ember váratlanul szuperképességeket fejleszt ki, amelyek között nincs egyértelmű kapcsolat azon kívül, hogy mindannyian feketék. Miközben megbirkóznak a mindennapi életükre gyakorolt következményekkel, egy férfinak össze kell fognia őket, hogy megvédje a szerelmét - mindezt úgy, hogy közben elkerülik a nagyhatalmú és rosszindulatú ügynököket, akik felfigyeltek különleges képességeikre.

Rapman arról beszélt, hogy a sorozat remélhetőleg legyőzi a szuperhős-kliséket: “Kívülről fújom a szuperhősös műfajt, de a Szupersejt más: ez egy szupererő-dráma normális emberekről, valódi emberekről, nem olyanokról, akik mártírok, nem olyanokról, akik megmentik a világot, csak olyanokról, akik megpróbálják megmenteni magukat és a családjukat. Csak amit normális emberek tennének."

A sorozatban olyan színészek alakítják majd a főbb szerepeket, mint Eddie MarsanLee ByfordTosin ColeAdelayo AdedayoYasmin Monet PrinceEric Kofi-AbrefaCalvin Demba.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

67 Szupersejt  (2024)

akció | dráma | kaland

Egy csoport látszólag hétköznapi dél-londoni ember váratlanul szuperképességekre tesz szert. Úgy tűnik, nincs köztük kapcsolat azon kívül, hogy feketék. több»