Mától elérhető a Disney+-on a Damon Thomas és Daina Reid rendezésében készült A lepel című kémsorozat.

A széria forgatókönyvét nem más, mint a nagysikerű Birmingham bandája és a See sorozatok alkotója, Steven Knight fejlesztette, a főszerepben pedig A szolgálólány meséje szárja Elisabeth Moss látható.

A történet szerint Imogene Salter MI6 ügynök küldetésében közel kell kerülnie valakihez, akitől több ezer ember élete függ minden pillanatban. Két nő fordulatos és feszült kapcsolata bontakozik ki a néző előtt, míg az egyikük egy hatalmas titkot rejteget, addig a másik küldetése, hogy felfedje azt. Mindeközben a háttérben a CIA és a francia DGSE küldetésirányítóinak félre kell tenniük nézeteltéréseiket, és együtt kell dolgozniuk, hogy elhárítsák a lehetséges katasztrófát.

A sorozat további főszerepében érkezik James Purefoy, Josh Charles, Alec Secareanu, Thibault de Montalembert és Dali Benssalah.
A lepel mától tehát elérhető a platformon, a sorozat mafabos adatlapján található Disney+ ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

60 A lepel  (2024)

thriller

Két nő kapcsolatát követhetjük, akik az igazság és hazugság halálos játékát játsszák az úton. Az egyiküknek titka van, a másikuknak pedig az a küldetése, hogy felfedje... több»