A Sandman: Az álmok fejedelme című sorozat spin-offjaként érkezik a Netflixre a Halott Fiúk Nyomozóiroda Steve Yockey és Kelli Breslin tollából. A sorozat ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a Sandman: Az álmok fejedelme. Edwin Payne (George Rexstrew) és Charles Rowland (Jayden Revri) természetfeletti rejtélyeket megoldó kalandjainak minden őrült izgalmát és szívmelengető pillanatát végigköveti.

A Neil Gaiman és Matt Wagner által a DC számára megalkotott karakterek alapján készült nyolc epizódos természetfeletti sorozat a két tinédzser nyomozót követi, akik a világ legvadabb szellemeinek és démonainak nyomába erednek.

"Charles többé-kevésbé én voltam kisfiúként" – nyilatkozta a sorozat alapjául szolgáló képregény szerzője és a Sandman execute producere, szerzője, Neil Gaiman – "Imádtam őt és Edwint írni, és büszkén mutatom meg őket a világnak.”

A Sandman: Az álmok fejedelme első bemutatkozása után a duó saját életet (vagy éppen halált) kezdett élni. "Ki mondhatja közülünk őszintén, hogy ha szellemként lófrálnánk a Földön, nem akarnánk nyomozóirodát alapítani?" – kérdezi Gaiman. – "Azt hiszem, amire a rajongók a leginkább reagáltak, az a jószívűségük és az elkötelezettségük."

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | kaland | vígjáték

Charles Rowland és Edwin Paine úgy döntöttek, hogy nem lépnek a túlvilágra, hanem a földön maradnak, és természetfeletti dolgokkal kapcsolatos bűncselekmények után nyomoznak. több»