Június 24-én érkezik a Netflixre a Hullagyáros: Bérgyilkos vakáción című film, ami egy 2022-es akció-vígjáték George Kirby és Harry Kirby rendezésében. Te láttad az első részt? 

A főbb szerepekben Scott Adkins (aki a forgatókönyvet is közösen írta Stu Small-lal), Ray Stevenson, Perry Benson és Sarah Chang látható. A film Jesse V. Johnson 2018-as Hullagyáros című filmjének folytatása. 

A történet szerint a bűntudatával megbirkózó Mike Fallon, miután bérgyilkos kollégáinak meggyilkolására kényszerült, Málta szigetére költözik, hogy kikapcsolódjon és elszakadjon Londontól. Bérgyilkosként talál munkát a közeli országokban, és a harcművész Wong Siu-linget tartja a “zsoldjában”, hogy véletlenszerű alkalmakkor harcoljon vele, és így tartsa fenn a képességeit. 

"Hősünknek” ebben a filmben a világ legjobb bérgyilkosait kell legyőznie, hogy megvédje egy maffiafőnök hálátlan fiát, megmentse egyetlen barátja életét, és újra felélessze kapcsolatát mániákus apafigurájával.

A Rotten Tomatoes kritika-gyűjtő weboldalon a 15 kritika 80%-a pozitív, átlagosan 6/10-es értékelést kapott. A Mafabon a film értékelése 57%-on áll.

Ha felkeltette az érdeklődésed a film, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | krimi | vígjáték

"Hősünk" visszatért, és ezúttal a világ legjobb bérgyilkosait kell legyőznie, hogy megvédje egy maffiafőnök hálátlan fiát, megmentse egyetlen barátja életét, és újra... több»