Mától a Netflixen: Lebilincselő dokusorozat készült az ikonikus csapatról

Greg Whiteley új sorozata a pompomlányok legikonikusabb franchise-áról június 20-án kerül bemutatásra America’s Sweethearts: A Dallas Cowboys Pomponlányai címen. 

A felhajtott kék ujjak, a csillagokkal díszített forrónadrágok és a lehetetlennek tűnő magas rúgások: 1961 óta a Dallas Cowboys Cheerleaderek elkápráztatják a közönséget dinamikus táncukkal, és ikonikus csapattá váltak a pályán és azon kívül is. Idén nyáron a világszerte elismert DCC ellép a pálya széléről, és a középpontba kerül az America's Sweethearts című sorozatban. Megtudhatjuk, mi kell ahhoz, hogy valaki belelépjen a fényes, fehér, térdig érő csizmákba. 

Kelli Finglass vezetésével a franchise örökséget épített – a meghallgatásokon és az edzőtáborokon át egészen az NFL-szezonig –, ahol több mint 90 000 rajongó előtt léptek fel a Cowboys hazai mérkőzésein. Az America's Sweethearts dokumentálja a mezek mögött rejlő személyes történeteket, felfedve a cheerleaderek és edzőik ambícióját és lendületét a 2023-24-es szezonon keresztül. A sorozat intim betekintést nyújt a csapat néhány tagjának magánéletébe is, követve őket a pályán zajló próbáktól az otthoni magánéleti diadalokig és küzdelmekig.

„Azt a fajta hozzáférési lehetőséget és kreatív szabadságot, amire szükségünk volt ahhoz, hogy olyan produkciót készíthessünk, amilyet akartunk, nem volt könnyű megszerezni – különösen, ha egy olyan nagy márkáról van szó, mint a Dallas Cowboys” – mondta Whiteley a Netflixnek. „Végtelen elismerésükre legyen mondva, a Cowboys korlátlan hozzáférést ajánlott fel arra az évre, amikor a DCC-t forgattuk, és hagyott minket szabadon forgatni."

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dokumentum

Nyomon követhetjük a 2023-24-es szezonban a Dallas Cowboys Cheerleaders csapatot a meghallgatások és edzőtábor, valamint a szezon befejezése között. több»

Rendező: Greg Whiteley