A McLusky család végre visszatér a képernyőre a régóta várt Kingstown polgármestere harmadik évadával, amelyben ismét Jeremy Renner játssza a főszerepet. Te nézted a korábbi évadokat?

A Taylor Sheridan által készített sorozat nagy sikert aratott a streaming világában, azonban Jeremy Renner súlyos hókotró balesete után érthető módon sokan aggódtak amiatt, hogy nem tér vissza a produkcióba. Szerencsére Renner felépült a balesetből és készen áll, hogy visszatérjen Mike McLusky szerepébe.

A Kingstown polgármestere egy kis michigani városban játszódik, és a történet a McLusky családot helyezi a fókuszba – egy nagyon befolyásos dinasztiát, amely Kingstown helyi börtönét vezeti. Nemcsak a börtön mindennapi működését irányítják, hanem kétes ügyletekbe is bocsátkoznak, hogy megtartsák a hatalmat, és megakadályozzák, hogy a város és a börtön különböző csoportosulásai szétszakadjanak. Minden megváltozik, amikor a város polgármesterét és Mike bátyját, Mitch-et (Kyle Chandler) megölik, és Mike-nak kell helyette rendet tennie.

Taylor Sheridan mellett a sorozatot Hugh Dillon és Christian Donovan írta, a rendezésért pedig Stephen T. Kay és Guy Ferland felelt.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a SkyShowtime logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | krimi | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

A McLusky család uralja Kingstownt, a várost, ahol tombol a bűnözés, a korrupció és a rasszizmus. több»