Mától megtekinthető az HBO Maxon egy igazán izgalmas akciófilm, a Becky bosszúja. A 2023-as film a 2020-as Becky folytatása, a címadó karakter szerepében Lulu Wilson tér vissza. Az akció-horrort Matt Angel és Suzanne Coote rendezte.

Három évvel az apját ért, négy neonáci által elkövetett gyilkosság után a 16 éves Becky továbbra is a világtól elzárva él, miközben folyton más-más nevelőszülőkhöz menekül, és csiszolja túlélési képességeit. Becky és kutyája végül egy Elena Cahn nevű, gondoskodó nőnél telepszik le, aki felelősen bánik a lánnyal és nem kíváncsiskodik a múltjáról. Becky munkahelyére, ahol pincérnőként dolgozik, betéved azonban egyszer három alak, akiknek a nőgyűlölő beszéde annyira felháborítja a lányt, hogy az nem hagyja szó nélkül. Ezáltal Becky újra nagy veszélybe sodorja nemcsak önmagát, de nevelőanyját is. Az őket ért támadás után pedig bosszút tervez.

Ha felkeltette az érdeklődésed a film, a mafabos adatlapról az HBO Max logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | horror | thriller

Két évvel azután, hogy megmenekült a családját ért erőszakos támadás elől, Becky egy idős nő – egy Elena nevű rokonlélek – gondozásában próbálja újjáépíteni az... több»