Emilia Clarke (galériánkban) neve a semmiből felbukkant az Aquaman 2 szereplőinek listáján a Google keresőjében, ami után újra szárnyra kaptak a pletykák, ő lesz az új Mera.

Lehet, hogy Emilia Clarke veszi át Amber Heard szerepét az Aquaman 2-ben? Néhány éve - nagyrészt az Amber Heard és volt férje, Johnny Depp közötti, nagy nyilvánosságot kapott viszálynak köszönhetően - rajongói kampány indult, hogy castingolják újra Mera szerepét. Sőt, egy petíció is indult, amely Heard eltávolítását követeli a filmből, melyet 4,6 millióan írták alá a Change.org-on, és talán ezek a számok már vannak annyira magasak, Warner Bros. vezetői fontolóra vegyék Heard menesztését.

Egyelőre semmi jel nem utalt arra, hogy Heard elvesztette volna a szerepet, de a hétvégére virradóra újabb pletykák láttak napvilágot. Ezek alapja, hogy sok rajongó észrevette, hogy amikor a Google-n rákeresnek az Aquaman 2 szereplőgárdájára, Clarke neve megjelenik Jason Momoa és a film többi megerősített sztárja mellett. Lehet, hogy ez csak egy egyszerű hiba, de vannak rajongók, akik úgy vélik, hogy ez egy utalás arra, hogy hamarosan hivatalos bejelentés érkezik az új szereposztásról. Clarke-nak mindenesetre nem lenne nehéz megtalálnia az összhangot Jason Momoával, akivel a Trónok harcában is együtt játszott.

Ki tudja, talán hamarosan többet fogunk tudni.