Mégis visszatérhet Christina Applegate

Christina Applegate bejelentette, hogy - a Halott vagy című sorozat forgatása után - valószínűleg befejezi a színészkedést - legalábbis a kamera előtt. A döntést befolyásolta, hogy a színésznő szklerózis multiplexben szenved.

"Valószínűleg már nem fogok a kamera előtt dolgozni, de örülök, hogy az utolsó szerepemben együtt lehetek valakivel, aki a legjobb színésznő, akivel valaha dolgoztam és a legjobb ember, akit valaha ismertem - mondta Applegate a Linda Cardellinivel való közös munkáról.

A kamera előtti munka vége azonban nem jelenti automatikusan, hogy búcsút int a színészetnek: "El sem tudom képzelni, hogy most már forgatáson dolgozzak. Ez egy betegség, ami nem áll meg. Nem tudom, mennyire lesz rosszabb nekem. Szinkronizálni azonban tudok, mert el kell tartanom a családomat, és szellemileg aktívnak kell maradnom."

2022-ben kiderült, hogy az Egy rém rendes család című sikersorozat alapján animációs sorozat készül. Ha a projekt megvalósul, Applegate a hangját kölcsönzi majd Kelly Bundy karakterének, akit a sitcomban alakított.

"Nem tudok sokat mondani. Csak annyit tudok, hogy mind a négyen benne vagyunk. A döntés azonban nem rajtunk múlik, így egyelőre csak várunk" - árulta el a színésznő.

A Bundy család visszatér?

A Sony Pictures Television már egy ideje dolgozik a sorozaton. A producereknek sikerült meggyőzniük mind a négy főszereplőt, hogy térjenek vissza. A család animált tagjainak hangját tehát a következő színészel fogják adni: Katey Sagal, Ed O'Neill, Christina Applegate és David Faustino.

Az is kiderült, hogy ki lesz az új sorozat showrunnere. A kihívást Alex Carter, egy másik animációs siker, a Family Guy írója és társproducere vállalta el.

Egyelőre azonban nem tudni, hogy melyik csatorna (vagy platform) fogja sugározni az animációs sorozatot. A legkézenfekvőbbnek a FOX tűnik.

Az animációs sorozat nem a Sony Pictures Television első próbálkozása a népszerű sitcom felújítására. 2014-ben a stúdió egy új élőszereplős sorozatot tervezett. Ebben Bud egy elvált férfi lett volna, aki visszatér a régi életébe. Al és Peggy ezzel szemben Las Vegasban éltek, és a lottón nyert pénzüket jobbra-balra elköltötték. A projekt a "Bud" nevet kapta, és azért nem valósult meg, mert az egyik eredeti alkotó fia ellenezte.