Idén márciusban került mozikba a John Wick: 4. felvonás, május végén a stúdió pedig már hivatalosan is bejelentette, hogy elkészül a folytatás. Vagy mégsem?

Ezen a ponton szeretnénk jelezni, hogy alábbi cikkünk cselekményleírást tartalmazhat. Vágjunk is bele. Aki látta a legutóbbi epizódot, az már tudja, hogy a Keanu Reeves által megformál John Wick sorsa tragikus módon beteljesült. Epikus lezárás ez, hiszen nem csak a leghosszabb játékidővel szolgált a negyedik rész, hanem a franchise legmagasabb bevételét, közel 427 millió dollárt hozta.

Nem véletlen, hogy ezen a ponton a Lionsgate nem is szeretne megállni, ám úgy tűnik, hogy az érkező spin-offok mellett tovább szeretnék ütni a vasat. A kedélyeket azonban mégis a film rendezőjének, Chad Stahelskinek kellett lehűtenie, aki az Empire magazinnak adott interjúban beszélt arról, ő mit gondol a lehetséges folytatásról.

“Őszintén szólva nem tudom.  A Lionsgate érthető módon nagyon szeretne még több John Wicket csinálni. Nem rossz dolog, ha egy rendezőnek van egy olyan tulajdonsága, amiből többet akarnak kihozni. Nekem most még nincs erre elképzelésem. De lehet, hogy holnap felébrednék, és lenne egy klassz ötletem, amit felvetnék Keanunak, vagy ő vetne fel nekem, és azzal talán meg is lenne az alaphang, hogy 'Ó, Istenem, ezt most azonnal meg kell csinálnunk'” - mondta a rendező.

“Vannak olyan jelenetek, akciójelenetek a fejemben, amelyeket még nem használtunk fel, és amelyeket szívesen megcsinálnék. Ha vissza is térünk, nem csinálhatjuk ugyanazt a dolgot. Meg kell csinálnom a házi feladatomat. Jobbnak kell lennem” - tette hozzá Stahelski.

Nos, nagyon úgy tűnik, hogy John Wick egy darabig még nem támad fel halottaiból, mindenesetre tényleg csak idő kérdése lehet, hogy a készítők valami újabb őrült ötlettel rukkoljanak elő.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»