Woody Allen azt állítja, hogy "soha nem mondta, hogy visszavonul", miután a visszavonulásáról szóló hírek bejárták a világsajtót.

Woody Allen gyorsan cáfolta a visszavonulásáról szóló pletykákat, amelyek egy spanyol magazinnak adott interjúja kapcsán merültek fel, amelyben azt mondta, hogy a következő filmje lesz az utolsó. A rendező a világsajtót bejáró hírre hétfőn közleményt adott ki, hogy tisztázza az ügyet.

"Woody Allen soha nem mondta, hogy visszavonul, és azt sem mondta, hogy újabb regényt ír. Azt mondta, hogy azon gondolkodik, hogy nem készít filmeket, mivel az egyenesen vagy nagyon gyorsan streaming platformokra kerülő filmek készítése nem annyira élvezetes számára, mivel ő a moziélmény nagy szerelmese. Jelenleg nem áll szándékában visszavonulni, és nagyon izgatottan várja, hogy Párizsban forgassa új filmjét, ami az 50. lesz."

Úgy tűnik, a félreértés alapja az az interjú, amelyet Allen a La Vanguardiának adott az Európában forgatandó Coup de Chance kapcsán, és amelyben azt mondta: "Elvileg az az elképzelésem, hogy nem csinálok több filmet, és az írásra koncentrálok". Továbbá hozzátette, hogy a következő projektje egy regény lesz.

Nem ez az első alkalom, hogy Woody Allen a visszavonulásról beszél. Júniusban egy Alec Baldwinnal folytatott, az Instagramon élőben közvetített beszélgetésben azt mondta, hogy "még egy vagy két" filmet tervez rendezni, de azt is mondta, hogy "az izgalom elmúlt" a moziélmény hanyatlása miatt.

A rendező legutóbbi filmje, a Rifkin fesztiválja jelenleg az HBO Maxon nézhető.

vígjáték

Egy amerikai házaspár San Sebastianba utazik egy filmfesztiválra, az esemény varázsa azonban magával ragadja és elsodorja őket. A legendás Woody Allen legújabb rendezése nem... több»