Az örökkévalóság túl rövid —  ugyanez igaz két évadra is, ezért az Emmy-jelölt musical komédia, a Girls5eva egy teljesen új harmadik évaddal érkezik a Netflixre, amely március 14-én debütál a platformon. Az első és második évad is ugyanezen a napon kerül fel a csatornára. 

Sara Bareilles, Renée Elise Goldsberry, Busy Philipps és Paula Pell szerepelnek a Girls5eva-ban, mint a '90-es évek egyslágeres lányegyüttesének túlélő tagjai, akik újra egyesülnek, hogy még egyszer utoljára beszálljanak pop csillaggá válás ringjébe, miközben már a felnőtt élet okozta kihívásokkal is kénytelenek megküzdeni férjek, gyerekek, munkák, adósságok, idősödő szülők és vállfájás).

Meredith Scardino, a sokoldalú alkotó (alkotó/showrunner/executive producer/Emmy-jelölt író), valamint a sorozat executive producerei, Tina Fey, Robert Carlock, David Miner, Eric Gurian és Jeff Richmond készítették a sorozatot.

A '90-es évek lányegyüttese, a Girls5eva tagjai - Dawn (Bareilles), Wickie (Goldsberry), Summer (Philipps) és Gloria (Pell) - újraegyesült, hogy felvegyék új, visszatérő albumukat, a Returnity-t. Itt az idő az albumhoz kapcsolódó koncert turné megszervezésére. Terv, turnémenedzser és helyszínek hiányában a hölgyek egy kisbuszba szállnak és neki indulnak a nagy ismeretlennek. Mindent megtesznek azért, hogy lemezüket a csúcsra juttassák. Az évadban látható hogyan küzdenek meg a turnézós élet adta kihívásokkal, ami próbára teszi a kapcsolataikat. Játszanak egy milliárdos születésnapi partiján, szétcsapják magukat, szembenéznek a szüleikkel, akik szerintük visszafogták őket, útjukat keresztezi a világ legnyagyobb popsztárja és megkérdőjelezik, hogy volt-e egyáltalán értelme újra egyesíteni a bandát.

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a széria mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

vígjáték | zenés

Izgalmas új fejezet kezdődik a Wickie (Renée Elise Goldsberry), Summer (Busy Philipps), Gloria (Paula Pell) és Dawn (Sara Bareilles) számára: új albumukat akarják... több»