Netflix: 223 millió(!) megtekintett perccel ez most a platform legnézettebb tartalma (június 10-16)

A Bridgerton család 3. évadának 2. része 28 millió megtekintéssel, 223,3 millió megtekintett perccel vezette az angol tévés listát, míg az első és a második évad a 6. és a 9. helyet szerezte meg a június 10 és 16 közötti időszakban.

A Cápák a Szajnában című francia akcióthriller 28,7 millió megtekintéssel húzta be a nem angol nyelvű filmek listájának első helyét, és biztosította helyét minden idők ötödik legnépszerűbb nem angol nyelvű filmként.

Az angol filmek listáján Richard Linklater A bérgyilkos, aki nem is volt című filmje 13,7 millió megtekintéssel tartott meg az első helyét. Az agyaghadsereg rejtélyei című dokumentumfilm 5,2 millió megtekintéssel a negyedik helyen debütált. A másik újonc, a Hogyan raboljunk ki egy bankot a kilencedik helyen végzett 4,2 millió megtekintéssel.

Az angol tévés listán a második helyen a Sweet Tooth: Az agancsos fiú 3. szezonja állt 6 millió megtekintéssel, míg a harmadik helyet a Keresem a párom új szezonja szerezte meg 5,1 millió megtekintéssel. A Benedict Cumberbatch főszereplésével készült Eric 4,9 millió megtekintéssel a negyedik, a Geek Girl pedig 3,8 millió megtekintéssel az ötödik helyen zárt.

A nem angol nyelvű filmek listáján a lengyel A gonosz színei: Vörös 4,7 millió megtekintéssel a harmadik, az olasz A nagyi örökségének ára 3,3 millió megtekintéssel az ötödik, a japán Baki Hanma kontra Kengan Ashura című anime pedig 3,2 millió megtekintéssel a hatodik helyen végzett. Az első a már említett Párizs alatt lett, míg a második az indiai akció sci-fi, a Bade Miyan Chote Miyan (itthon nem nézhető) 5,1 millió megtekintéssel.

A koreai drámák uralták a nem angol nyelvű televíziós listát, a Hierarchia végzett az élen (6,3 millió megtekintés), az Ebből elég a második (5,1 millió megtekintés) a Rendkívüli család pedig a harmadik helyen (1,7 millió megtekintés). Az újoncok között szerepelt a francia Tour de France: A Peloton szívében, mely az ötödik (1,1 millió megtekintés), és az indonéz Joko Anwar rémálmai és ábrándjai, mely a hetedik (0,8 millió megtekintés) helyen kezdte meg a szereplését.

A négy kategória legnézettebb tartalmait az alábbi listán is láthatjátok.

#4

63 Hierarchia  (2024)

(1)

dráma | romantikus

Netflix

A diákok legjobb 0,01%-a uralja a törvényt és a rendet a Jusin Gimnáziumban, de egy titokzatos új diák repedést üt a fékezhetetlen világukba. több»

nem angol sorozat: 6,3 millió megtekintés
#3

akció | vígjáték

Netflix

A film Gary Johnson nyomozó történetét követi, aki bérgyilkosnak adja ki magát, hogy végre leszámolhasson az alvilággal.

angol film: 13,7 millió megtekintés
#2

dráma | romantikus

Netflix

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»

angol sorozat: 28 millió megtekintés
#1

akció | dráma | horror

Netflix

Sophia, a zseniális tudós megtudja, hogy egy nagy cápa úszik a Szajna mélyén. több»

nem angol film: 28,7 millió megtekintés