Netflix: 4 új júniusi mobiljáték, melyeket már ma elkezdhetsz

A Netflix ebben a hónapban mindenkinek tartogat valamit, hiszen négy új játék is elérhető és egy ötödik hamarosan debütál! Mint minden Netflix-játék, ezek is benne vannak minden Netflix-tagságban, reklámok és alkalmazáson belüli vásárlások nélkül élvezhető formátumban.

Helyezd magad kényelembe a Cozy Grove-ban vagy keresd a szerelmet kedvenc valóságshow-d versenyzőjeként a Keresem a párom játék verziójában, esetleg válj XVIII. századi nyomozóvá a kultikus kedvenc The Case of the Golden Idol című játékban és persze élvezd a klasszikus Szívek játékát. 

Ha ez még nem lenne elég, az Outerloop Games és az Annapurna Interactive által készített Thirsty Suitors hamarosan a Netflix Games kínálatában is megjelenik, ahol megtapasztalhatod majd ezt a szürreális, történetközpontú játékot, amely a fordulóalapú RPG-csatákat és a korcsolyázást dobja össze egy pikáns fúzióban. Ez egy szakítás szimulátor, amiben harcolhatsz az exeiddel és rátalálhatsz önmagadra. Ismerős ez valahonnan...? Bár nem a kiszemelt exeivel kell küzdeni, de azért némi áthallás felfedezhető. Rátok kacsintunk, Scott Pilgrim a világ ellen fandom! 

Az arany bálvány esete (már elérhető)

Káosz, mágia és gyilkosság a legmocskosabbak közül! Vizsgáld meg a nyomokat, és használd a következtető képességedet, mint Sherlock, hogy megoldj egy sor borzalmas gyilkosságot és egy elátkozott családi örökség csavaros rejtélyét ebben a point-and-click detektív-kalandjátékban.

Cozy Grove: Camp Spirit (Már kapható)

Figyelem, cserkészek! Valami kísérteties dolog van készülőben: Egy buszbaleset miatt egyedül maradtatok egy titokzatos (de elbűvölően aranyos) szigeten. Fedezd fel a különleges terepet, találkozz és barátkozz aranyos, szellemmackókkal, akiknek a segítségedre van szükségük, hogy emlékezzenek a múltjukra és békére leljenek. Alakíts ki egy nyüzsgő, gyönyörű táborhelyet - kézműveskedj, dekorálj és építs bútorokat, hogy visszahozd az életet és a színeket erre a szigetre -, és remélhetőleg újraegyesülsz elveszett cserkészcsapatoddal, miközben fokozatosan megjavítod a buszodat.

Hearts (Most elérhető)

Játssz óvatosan ebben az kártyajátékban, hogy elkerüld a kőröket tartalmazó trükköket! Akár Hearts kártyacápa vagy, akár teljesen új vagy ebben a klasszikus játékban, a MobilityWare egyszerű, letisztult változata okos funkciókat kínál, hogy fejleszd a stratégiádat és a számodra tökéletes kihívás szintjén játszhass.

Perfect match / Keresem a párom (most elérhető)

Lépj be a villába sikeres párkapcsolati podcasterként, aki szerelmet keres a műsorban, de amikor az első estén felbukkan valaki a múltadból, döntened kell, hogy valami újat követsz, vagy felfedezed, mi lehetett volna. A játékot, akárcsak a műsort, Nick Lachey vezeti.

A Keresem a párom a Vak szerelem és a Virgin River mellett a Netflix Stories, a Netflix sikersorozatokon és filmeken alapuló interaktív fikciós játékok egyre bővülő katalógusához csatlakozik. 

Thirsty Suitors (Hamarosan megjelenik)

Harcolj az exekkel, nézz szembe a családoddal, és gördeszkázz végig a szülővároson, amit megpróbáltál magad mögött hagyni ebben a szerepjátékban, ami az önkeresésről szól. Egy zűrös szakítás után visszatértél szülővárosodba, Timber Hillsbe - egy helyre, ami tele van pletykás nénikékkel, szülői elvárásokkal és a múltbeli hibáid következményeivel. Képes vagy-e lezárni a dolgokat, helyrehozni őket és rájönni, hogy ki is akarsz valójában lenni?