Netflix: 8 új film, sorozat és évad, amit ezen a héten nézhetsz (április 8-14)

Sűrű lesz a program a Netflixen ezen a héten. Nyolc új sorozat és évad is debütál az előttünk álló napokban. A listán ott Az összetört szívek gimije (Szívtipró gimi) második, valamint A következő nemzedék harmadik évada, de több újdonságra is érdemes lesz odafigyelni.

#8

családi | kaland | vígjáték

Netflix

Woody Woodpeckernek új otthont kell találnia, miután kirúgták az erdőből. A Woo Hoo táborban azt hiszi, hogy örök otthonra talált, de egy felügyelő be akarja záratni a tábort. több»

Woody Woodpeckernek új otthont kell találnia, miután kirúgták az erdőből. A Woo Hoo táborban azt hiszi, hogy örök otthonra talált, de egy felügyelő be akarja záratni a tábort. Premier április 12-én.
#7

NA Good Times  (2024)

animáció | vígjáték

Netflix

Az Evans családnak meg kell birkóznia a mai élet kihívásaival, köztük a társadalmi kérdésekkel. több»

A Good Times fontos témákat dolgoz fel egy Chicagóban élő fekete család szemszögéből. Minden epizódnak van egy olyan témája, amely mindenkire vonatkozhat. Várhatóan őszinte és vicces beszélgetéseket láthatunk majd a választásokról, az első menstruációról, a szegénységről, a nők szerepvállalásáról, a kódolt előítéletekről és a technológiáról. Premier április 12-én
#6

romantikus | vígjáték

Netflix

A lány, egy fiatal zongorista, aki meghallgatásra készül, és a fiú, egy fiatal játékfeltaláló, aki csak csendben koncentrál. Csak egy vékony fal választja el őket – Vajon... több»

A Szerelem, megosztva egy új spanyol film, a 2015-ös, A fal mögött című francia romantikus vígjáték remake-je, eredeti címén Un peu, beaucoup, aveuglément, Aitana főszereplésével. Ő egy fiatal zongorista, aki meghallgatásra készül. A férfi (Fernando Guallar) egy játékfeltaláló, aki csak teljes csendben tud koncentrálni. Csak egy papírvékony fal választja el őket egybeépített lakásokban, vajon megtanulnak-e harmóniában élni egymással? Vajon a falon keresztül is kivirágzik a románc? Premier április 12-én.
#5

50 Lopás  (2024)

(6) (8)

dráma | thriller

Netflix

Egy fiatal nő küzdelme őslakos örökségének megvédéséért egy olyan világban, ahol az idegengyűlölet egyre erősödik, az éghajlatváltozás veszélyezteti a... több»

Egy fiatal nő küzdelme őslakos örökségének megvédéséért egy olyan világban, ahol az idegengyűlölet egyre erősödik, az éghajlatváltozás veszélyezteti a rénszarvaspásztorkodást, és a fiatalok a kollektív kétségbeesés miatt az öngyilkosságot választják. Premier április 12-én.
#4

dokumentum | krimi

Netflix

Amikor Jennifer Pan felhívja a 911-et, hogy bejelentse, a szüleit lelőtték, ő kerül egy lebilincselő bűnügyi ügy középpontjába. több»

Rendező: Jenny Popplewell
Ez egy erőszakos bűncselekmény volt, amely megrázta a csendes kanadai várost: Titokzatos betörők betörnek a vietnámi bevándorlók otthonába, terrorizálják a családot, és egyetlen tanúként a traumatizált lányt hagyják hátra. A szomszédok és barátok vendégszerető, nagylelkű és szorgalmas családként írják le a családot - hogyan válhattak célponttá? Premier április 10-én.
#3

19 Antracit  (2024)

(6)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Egy régi ügy újra előkerül, amikor egy riporter eltűnik, és a webdetektív lányát egy kis hegyi városba vezeti, ahol egy szekta, titkok és halál kísért. több»

1994-ben egy kis alpesi faluban működő szekta tömeges öngyilkossága kerül a címlapokra... Harminc évvel később egy nő meggyilkolása, akit e különös közösség rituáléit követve öltek meg, felborítja a lakosok által helyreállított kényes egyensúlyt. A tökéletes bűnbak, Jaro Gatsi, egy fiatal bűnöző, aki azért érkezett a hegyekbe, hogy rendbe hozza az életét, hamarosan a gyilkossággal találja magát vádolva. Határozottan bizonyítani akarja ártatlanságát, és váratlan segítséget kap Idától, a különc és hiperaktív strébertől, aki eltűnt apját keresi. Hamarosan rájönnek, hogy az ügybe való belekeveredésük nem a véletlennek köszönhető, és hogy a válaszok, amelyeket keresnek, saját múltjuk titkaiban gyökereznek. Premier április 10-én.
#2

dráma

Netflix

Ahogy egy ismerős arc a kamerák elé lép, régi szövetségek megszakadnak, és új kapcsolatok alakulnak ki, megváltoztatva a hírek arculatát. több»

Miközben az X generáció igyekszik lépést tartani az új világgal, a közösségi médiához és az üzleti élet új módozataihoz való alkalmazkodással, még mindig nincs tisztában a nagyobb összefüggésekkel. Az X és az Y-Z generációk közötti szakadék és különbségek tagadhatatlanul erősek. Ennek tükrében követjük végig Asli történetét, aki varjúként próbál repülni, ahelyett, hogy a kemény munka érdemeire hagyatkozna, hogy fel tudjon mászni a ranglétrán. A sorozat azt a kérdést járja körül, hogy Asli képes-e nyerni vagy veszíteni az új világ módszereivel, hogy feljusson a csúcsra munkájában. Ahogy egy ismerős arc a kamerák elé lép, régi szövetségek megszakadnak, és új kapcsolatok alakulnak ki, megváltoztatva a hírek arculatát. Premier április 11-én.
#1

dráma | romantikus

Netflix

Amikor Amerie már azt hitte, hogy végre nyugodtan kezdheti az új tanévet, újabb gondok és aggasztó zaklatások sorozata kezdi megzavarni az életét. több»

Minden hősünk visszatért a második félévre a "kerület legalacsonyabban rangsorolt iskolájába". De a friss dögös csajok, egy új tornatanár és egy rejtélyes támadó minden reményt felborítanak a békés félévre, miközben az iskolakapitányi posztért folyó versenyben piszkos taktikák űznek piszkos ügyeket a Hartley Gimnáziumban. Premier április 11-én.