Netflix: Ehhez a 18 sorozathoz már berendelte a folytatást a platform 2023-ban

Régi kedvencek, nagy visszatérők és ígéretes újoncok kaptak újabb lehetőséget arra, hogy fenntartsák, vagy újra elnyerjék a közönség szeretetét és érdeklődését.

Ezt a 18 sorozatot újította meg a Netflix, legalább egy következő évadra!

#18

52 A tégla  (2022)

(1)

kaland | misztikus

Netflix

Tizenkét játékost követhetünk nyomon a műsorban, akik együtt dolgoznak a kihívások során, hogy pénzt adjanak egy közös kasszába, amelyet csak egyikük nyerhet meg. több»


Szereplők: Alex Wagner
A tégla című, nagy téttel járó versenysorozatot a Netflix második évaddal újította meg. A sorozat tizenkét játékost követ, akiknek együtt kell dolgozniuk a kihívásokban, hogy pénzt adhassanak egy kasszához, amelyet a végén csak az egyikük nyer el. A játékosok között van egy személy, akit titokban „vakond”-nak (a sorozat eredeti címe, The Mole, vakondot jelent) neveztek, és azzal a feladattal bízták meg, hogy szabotálja a csoport pénzkereseti erőfeszítéseit. Végül az egyik játékosnak túl kell élnie a versenyt, és fel kell fednie a Vakond kilétét, hogy megnyerje az addig összegyűjtött pénzt.
#17

Netflix

Száz, csúcsformában lévő versenyző küzd meg egymással egy sor kimerítő kihíváson keresztül, hogy végül a nyertes kiérdemelje a megtiszteltetést - és a pénzjutalmat. több»

A streamer júniusban egy második évadra megújította a koreai versenyműsort.
#16

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

1995-ben járunk, Leia Forman a nagyszüleinél tölti a nyarat, ahol Kitty figyelő szeme és Red szigorú tekintete alatt elkezd barátkozni a Point Place-i gyerekek új generációjával. több»

Itt az ideje, hogy felkészítsük a Vista Cruisert, mert a show 1996-ban jár. A Fox „That '70s Show” című sorozatának folytatása – Callie Haverda Leia Formanja nyomán – most kapott egy második évados megrendelést. 16 epizóddal meghosszabbítva. Az 1. évad premierje január 19-én volt, és azonnal felkerült a Netflix Top 10 angol TV-listájára 35 országban, több mint 41 millió megtekintett órával.
#15

dokumentum | sportfilm

Netflix

A dokumentumfilm Patrick Mahomes, Kirk Cousins és Marcus Mariota játékát mutatja be a 2022-es szezon során. több»

A Netflix NFL-dokumentumfilmesei állítólag a második évadon dolgoznak, amint azt Peyton Manning executive producer nemrégiben felfedte a „The Pat McAfee Show” című műsorban. Az 1. évad főszereplői Patrick Mahomes, Kirk Cousins ​​és Marcus Mariota voltak. Az interjúban Manning azt mondta, reméli, hogy az első évad sikere után könnyebb lesz megtalálni azokat a hátvédeket, akik beleegyeznek, hogy dokumentálják az életüket.
#14

dokumentum

Netflix

Egy új dokumentumfilm Rosenthaltól,  amelyben bejárja a világot miközben különböző ételeket kóstol meg. Rosenthal a sorozat során elutazik Saigonba, Lisszabonba, Bankokba, Tel... több»

Phil Rosenthal étel- és utazási sorozatát a Netflix januárban a 7. évadra újította meg a Variety szerint. A 2018 januárjában bemutatott első évad után Rosenthal Montrealban, Szöulban, Marrakeshben, Chicagóban és Londonban fedezte fel a csábító gasztrokultúrát, hogy csak néhányat említsünk.
#13

Netflix

Jason Oppenheim, az Oppenheim Group tulajdonosa bővíti a céget, amely második irodát nyit Newport Beachen. több»

A Selling Sunset spinoff, amely a The Oppenheim Group második Orange County-i irodájának drámaimádó ingatlanosait követi, mindössze egy évad premierje után újabb két évadra újult meg a streamernél. A 2. évad gyártása a tervek szerint télen kezdődik.
#12

75 Édes magnóliák  (2020)

(5) (1)

dráma

Netflix

A sorozat középpontjában három dél-karolinai nő áll, akik már a középiskola óta legjobb barátnők. Legyen szó bármilyen nehézségről a szerelmet, a családot vagy a... több»

Az Édes magnóliák negyedik évaddal tér vissza a Netflixre. A sorozat, amelynek harmadik évada júliusban jelent meg, globális sikert aratott a streameren: az első három évad több mint 60 országban 10 héten át szerepelt a Netflix globális top 10-es listáján. Az új évad nyár eleji premierjével az Édes magnóliák 3. évada a legnézettebb tévés műsorok listájának első helyén debütált, mivel az első héten 4,6 millió megtekintést könyvelhetett el a streameren. A negyedik évad 10, 50 perces epizódból fog állni.
#11

83 Virgin River  (2019)

(7) (2)

dráma | romantikus

Netflix

Melinda Monroe nővérként dolgozik egy kisvárosi klinikán. A fiatal nő fokozatosan rájön, hogy a vidéki élet közel sem olyan egyszerű, mint azt korábban gondolta, és saját... több»

A Virgin River hamarosan megújul a 6. évadra a Netflixnél, jelentette be a streamingszolgáltató. A dráma közelgő hatodik évadának híre az 5. évad premierje előtt érkezett. A romantikus dráma Mel Monroe-t (Alexandra Breckenridge), egy gyakorló ápolónőt követi, aki Észak-Kaliforniába költözik, miután válaszol egy hirdetésre, hogy szülésznőként dolgozzon a távoli Virgin River városában.
#10

84 Wednesday  (2022)

(30) (6)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Netflix

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»

Ne aggódjatok, kitaszítottak, a Netflix sikersorozata visszatér a második évaddal, jelentette be a szolgáltató egy rövid videoklipben pénteken - amihez nem más, mint Lady Gaga "Bloody Mary"-je illik. Még több nyomorúság jön, ígéri a teaser, miközben a kulturális jelenség második részének további részleteit egy későbbi időpontra tartogatja."Hihetetlen volt egy olyan sorozatot létrehozni, amely világszerte összekötötte az embereket" - mondta a showrunnerek, executive producerek és társalkotók, Alfred Gough és Miles Millar a Netflix Tudumnak - "Izgatottak vagyunk, hogy folytathatjuk ezt az utazást a második évadban. Alig várjuk, hogy fejest ugorjunk egy újabb évadba, és felfedezzük Nevermore hátborzongatóan kísérteties világát."
#9

65 Puszi: Kitty  (2023)

(3)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

A Covey nővérek közül a legfiatalabb, Kitty az igaz szerelmet keresi távol az ottonától, miközben megpróbált többet megtudni édesanyjáról. több»

A Netflix megújította Jenny Han XO, Kitty című sorozatát egy második évadra. A sorozat, amely a Han regényeiből adaptált "To All the Boys I've Loved Before" filmtrilógia folytatása, Katherine "Kitty" Song Covey-t (Anna Cathcart) követi, aki Dél-Koreába utazik, hogy a középiskola első évében külföldön tanuljon a szöuli koreai független iskolában. Néhai édesanyja, Eve Song Covey a KISS-be járt a középiskola első évében, és Kitty-t távpasija, Dae (Minyeong Choi) is motiválta, hogy megragadja a lehetőséget.
#8

85 Outer Banks  (2020)

(13) (2)

akció | dráma | krimi | misztikus | romantikus | thriller

Netflix

Négy fiatal az észak-karolinai Outer Banksben éli a tinédzserek szokványos életét. Az életük gyökeres fordulatot vesz, amikor a környékre lecsap egy pusztító erejű hurrikán,... több»

Üdvözöljük Poguelandiában! A kissé giccses YA-dráma a 4. évad korai megújítását érte el a 3. évad február 23-i premierje előtt. A kitalált Kildare megyében, a névadó észak-karolinai szigetek nagyon valóságos láncolatában játszódik, tizenévesek csoportját követi nyomon, amint elindulnak, hogy kutassank eltemetett kincsek után, miközben a hatalmak és a kookokként ismert gazdag szigetlakók ellen harcolnak.
#7

68 Éjjeli ügynök  (2023)

(20)

akció | dráma | politikai | thriller

Netflix

Egy alacsony beosztású FBI-ügynök, Peter Sutherland a Fehér Ház alagsorában dolgozik, és egy olyan telefont kezel, amely soha nem csörög; egészen addig az éjszakáig, amikor... több»

Az akció-thriller sorozat egy héttel a sorozat március 23-i indulása után megújult egy második évadra. A Matthew Quirk azonos című regényén alapuló sorozat 168,71 millió nézettséggel az első helyen debütált a Netflix angol tévélistáján. A második évad 10 epizódból áll majd, bár a megjelenési dátumról egyelőre nem tudni részleteket.
#6

81 One Piece  (2023)

(11) (3)

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Eiichiro Oda betselling adatpációjának élőszereplős feldolgozása a Netflixen. több»

A One Piece sorozatot hivatalosan is megújították a második évaddal, miután bemutatása után uralta a Netflix globális top 10-es listáját.A streamingszolgáltató az X-en jelentette be a megújítást egy videóban a sorozat alkotójával, Eiichio Odával. A videóban Oda cenzúrázza az arcát - ez a mozdulat az alkotó márkájának részévé vált -, és felveszi a One Piece jellegzetes csigatelefonját: "Mit gondolsz az élőszereplős One Piece első évadáról? Sokáig dolgoztam rajta a Netflixszel és a Tomorrow Studiosszal" - mondja Oda - "Mindenkinek, aki évek óta rajongója a 'One Piece'-nek, és azoknak, akik először tapasztalták meg az élményt, nagyon szépen köszönöm". A manga alkotója ezután bejelenti, hogy a sorozatot megújították a második évaddal. "Iñaki [Godoy] és az élőszereplős Szalmakalapok kalandjai folytatódnak. Még eltart egy darabig, amíg a forgatókönyvek elkészülnek, úgyhogy kérlek, legyetek türelmesek" - mondja. / Van egy másik ok is, amiért izgalmas ez a megújulás. Ez a Netflix első olyan élőszereplős manga- és anime-adaptációja, ami kétségtelenül bejött. A streaming-óriás évek óta játszik ezekkel az adaptációkkal, gyakran vegyes eredménnyel. Bár a nézőknek folytatást ígértek az egyenetlen Death Note film után, az sosem jött létre, és a Cowboy Bebop - egy nagy költségvetésű befektetés, amelyet a streamingszolgáltató blockbuster sorozatként pozicionált - egy évad után megszűnt. A One Piece sikere azt bizonyítja, hogy van piac az élőszereplős manga- és anime-adaptációknak. Az Avatar: Az utolsó léghajlító című anime ihlette Netflix-adaptációval a láthatáron ez reményteli hír a műfaj rajongói számára.
#5

83 Te  (2018)

(26) (9)

dráma | krimi | romantikus | thriller

Netflix

A sorozat főszereplője egy rendkívül intelligens könyvesboltvezető. A srácnak nagyon megtetszik az egyik vásárló, így minden eszközt bevet, hogy megszerezze és magába... több»

Joe gyilkos útja 2024-ben az ötödik, egyben utolsó évadban folytatódik – jelentette be a Netflix március végén. Sera Gamble távozik a showrunneri posztról, és folytatja az executive produceri tevékenységet, míg Michael Foley és Justin W. Lo executive producerek társshowrunnerként lépnek be.
#4

82 Ginny és Georgia  (2021)

(15) (1)

dráma | vígjáték

Netflix

Ginny Miller, egy tizenöt éves lány sokszor érettebnek érzi magát, mint harminc éves édesanyja, az ellenálhatatlan és tüzes Georgia Miller. több»

A Netflix májusban további két évaddal megújította az anya-lánya drámát, így a sorozat a negyedik évadra is visszatér. A „Degrassi” korábbi producere, Sarah Glinski lesz a 3. és 4. évadban a showrunner, miután Debra J. Fisher vezette az 1. és 2. évadot.
#3

81 Az igazság ára  (2022)

(10) (1)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

A Michael Connelly regényei alapján készült sorozatban egy rendhagyó, idealista ügyvéd az autója hátsó ülésén rendezte be az irodáját. több»

A jogi drámát a streamer augusztus végén egy harmadik évaddal újította meg. A 3. évad, amely 10 epizódból áll majd, Michael Connelly azonos című könyvsorozatának ötödik regényén alapul, melynek „A bűnösség istenei” a címe.
#2

78 A diplomata  (2023)

(7) (4)

dráma | politikai | thriller

Netflix

Egy nemzetközi válság kellős közepén Kate Wyler, a karrierdiplomata olyan magas rangú munkakörbe kerül, amelyre nem alkalmas, és amely súlyos következményekkel jár... több»

Keri Russell visszatér a külpolitika világába a Netflix legújabb politikai drámájában, a "zaklatott" Kate Wyler nagykövet szerepében - Russell szerint ez a szerep az egyik legszórakoztatóbb munka, amit hosszú idő óta csinált."Imádom ennek a személynek az[Deborah Cahn] őrült, furcsa sajátosságait - a zaklatott idegességet és a főnökösködést vegyesen, és ráadásul ezt az igazán szórakoztató, bonyolult házasságot, amely állandóan változóban van" - mondta Russell a TheWrapnak - "Jó móka, hogy vicces és okos lehetek - jó ebben a világban élni".
#1

akció | animáció | kaland

Netflix

A sorozat 1792-ben, a francia forradalom idején játszódik, és Richter Belmont, a híres Belmont család leszármazottjának életét követi nyomon. több»

Nagyjából egy héttel azután, hogy a Netflix bemutatta második Castlevania sorozatát, a streamer megújította a Nocturne-t a 2. évadra. Az azonos nevű klasszikus Konami játéksorozaton alapuló Castlevania: Nocturne 300 évvel az eredeti Castlevania vége után játszódik, amely eredetileg négy évadon keresztül futott a Netflixen. A francia forradalom csúcsán a sorozat Annette-et, a karibi varázslónőt követi nyomon. Miközben az ellenforradalmi arisztokrácia partnerséget kötött egy vámpír messiással, Annette kétségbeesetten szeretné megtalálni Richter Belmontot, egy vámpírvadász család utolsó leszármazottját. „Köszönet minden régi és új Castlevania rajongónak a csodálatos reakcióért és támogatásért! Izgatottak vagyunk, hogy még több Castlevania: Nocturne-t és Richter Belmont felemelkedésének következő fejezetét mutathatjuk be” – mondta Clive Bradley alkotó, showrunner és író, valamint Kevin Kolde showrunner közös nyilatkozatában.