Négy fiatal az észak-karolinai Outer Banksben éli a tinédzserek szokványos életét. Az életük gyökeres fordulatot vesz, amikor a környékre lecsap egy pusztító erejű hurrikán, melynek következtében megszűnik a vidék teljes áramellátása. A fiatalok olyan illegális tevékenységekbe keverednek,… Több

Sorozat áttekintés
Legjobbra értékelt epizódok
összes részFILMINFÓ

86 Outer Banks (2020)
Lendületes, izgalmas, fiatalos kincskeresős sorozat, szimpatikus szereplőkkel. Csodás helyen játszódik, a történetei jól ki lett találva. Érdemes nekiállni!
Nagy természetkedvelő vagyok, így kifejezett érdeklődéssel kezdtem neki az Outer Banks című sorozatnak, hiszen elvben az USA egyik legszebb és vadregényes partvidékén játszódik, Észak-Karolinában, az Atlanti-óceán partvidékén. Aztán jöttem rá, hogy valójában attól délebbre zajlottak a forgatások, Dél-Karolinában. Mindenesetre ebben a sorozatban sok szép vidékben gyönyörködhetünk, és az alapsztori is érdekes. Tizenéves amerikai fiatalok állnak a sorozat középpontjában, akik részben egymással állnak viszályban, részben kincset keresnek, részben pedig a felnőttekkel küszködnek. Legalábbis az első évadban. (Egyelőre csak azt láttam.) Van ebben bunyó, szerelem, barátság, szülő-gyerek konfliktus és temérdek kaland. Kiemelkedő két színész játéka is: Madelyn Cline, mint Sarah Cameron és Chase Stokes, mint John B. Kettejük barátsága, majd szerelme nagyon feldobja a filmet. Akad rejtély is, kapunk fordulatokat, akciójeleneteket. Ajánlani tudom a tini-sorozatok kedvelőinek, de azoknak is, akik szeretik a vadregényes tengerpartokon játszódó szövevényes krimi-sztorikat. Értékelésem: 75-80%.
Jó kis sorozat lett. Szerelem, kaland, izgalmak. Végig lekötötte a figyelmemet. Nagyon tetszett az a világ, életstílus, amiben ezek a srácok élnek, valamint ez a kincskeresés izgalmassá is tette. Harc a családdal, ellenséggel, hogy egy befejezetlen ügy végre megoldódjon. Várom a következő évadot.
Hogy összekovácsolják a csapatot, a sorozat forgatói egy házba költöztették őket. Chase Stokes (John B) és Rudy Pankow (JJ) még egy közös lakásban is éltek.
Chase Stokes eredetileg Toppert szerette volna eljátszani, de végül John B szerepére választották ki.