Netflix: Ez a 10 legrosszabb sorozat 2023-ban a kritikusok szerint

A minap megnéztük a Rotten Tomatoes szerinti 10 legjobbra értékelt idei sorozatot.

Ma pedig a 10 leggyengébbre értékeltet vesszük górcső alá. 

Ti láttátok őket? Mit gondoltok róluk? Valóban ilyen gyengék?

#10

45 Ragyogj, ha mersz  (2023)

(1)

dráma | vígjáték

Netflix

Marco Mejia egy fiatal queer, akinek az élete megrekedni látszik, mígnem munkát kap a legendás sminkmogul Madolyn Addisonnál. több»

A "Glamorous" nem tudta a legtöbb kritikus figyelmét lekötni.   Rotten Tomatoes pontszám: 47%   Összefoglaló: A genderqueer influencer Marco Mejia (Miss Benny) elindul, hogy megkérdőjelezze az iparági normákat, miután felveszik őket az ikonikus sminkmogul Madolyn (Kim Cattrall) alá.    Bár a Glamorousnak voltak rajongói, sokan közülük is nehezen tudtak a sorozathoz kötődni, ahogy az epizódok egyre hosszabbra nyúltak.    "'Glamorous' kétségtelenül élvezetes történettel rendelkezik, de elég hamar kifullad" - írta Nuha Hassan kritikus.  
#9

dokumentum

Netflix

Fiktív Netflix-történet a görögországi Makedóniából származó, Ptolemaiosz-dinasztiabeli Kleopátra egyiptomi királynőről, aki 21 évig uralkodott Kr. e. 51 és Kr. e. 30... több»

A kritikusok szerint a Kleopátra királynő nem tudott megállni a lábán. Kleopátra és asszisztense a Kleopátra királynő egyik epizódjában. Adele James a "Kleopátra királynője" című epizódban. Netflix Rotten Tomatoes pontszám: 18%   Összefoglaló: A Jada Pinkett Smith által narrált négyrészes minisorozat Kleopátra királynő (Adele James) uralkodását részletezi.    A legtöbb kritikus úgy érezte, hogy a sorozat jobb, gazdagabb sorozatokat másolt rosszul.    "A komoly történelemrajongóknak túl szappanos, a szaftos történelmi drámákat kedvelő nézőknek pedig nem eléggé szappanos" - írta Anita Singh a The Telegraphnak.
#8

71 Mulligan  (2023)

(1)

animáció | sci-fi | vígjáték

Netflix

Miután egy idegen támadás elpusztítja a Földet, az emberiség maradékának lehetősége nyílik arra, hogy a társadalmat a nulláról kezdje újra. több»

A kritikák szerint a Mulligan kevesebb volt, mint a részek összege.   Rotten Tomatoes pontszám: 50%   Összefoglaló: Az idegenek által okozott globális pusztítás után Matty Mulligan (Nat Faxon hangja) megpróbálja túlélőtársaival újjáépíteni a társadalmat.    A kritikusok rámutattak, hogy a vígjáték nem tudott felnőni a közelmúlt médiában megjelent más disztópikus sorozatokhoz.    "A válasz a kérdésre - mi lenne, ha fognánk az Idiocracy című filmet, hozzáadnánk egy csipetnyi Will Forte-féle Az utolsó ember a Földön-t, és csinálnánk belőle egy felnőtt animációs tévésorozatot, ráadásul rosszabbat?". írta Lucy Mangan a The Guardian számára.
#7

65 Fubar  (2023)

(11) (2)

akció | kaland | thriller

Netflix

Egy egész világon átívelő kémkaland, amelynek középpontjában apa és lánya áll, aki rájönnek, hogy az egész kapcsolatuk hazugságokra épült. Arnold Schwarzenegger... több»

A "Fubar" néhány kritikusnak a szemét forgatta.     Rotten Tomatoes pontszám: 51%     Összefoglaló: Az apa-lánya páros Luke (Arnold Schwarzenegger) és Emma Brunner (Monica Barbaro) kénytelenek együtt dolgozni, miután kiderül, hogy mindketten titkos CIA ügynökök.      A kritikusok nagyrészt egyetértettek abban, hogy a sorozat jobb fogadtatásban részesült volna, ha magasabb színvonalú megközelítést alkalmaz.     "Ez egy enyhe vígjáték és egy langyos adrenalinlöket" - írta Craig Mathieson a The Age számára. "A szatíra felé való hajlás talán megmenthette volna."
#6

38 Keresem a párom  (2023)

(1)

romantikus

Netflix

Miközben versenyeznek a kapcsolatok kialakításáért, a legjobban összeillő párok házasságközvetítőt játszanak majd, felbontva más párokat, és randevúkra küldve őket... több»

  Még a "Perfect Match" rajongói is elismerték, hogy az előzmény egy kicsit lusta volt.   Rotten Tomatoes pontszám: 56% Összefoglaló: A műsorvezető Nick Lachey teszteli a leendő párokat a kompatibilitáson alapuló valóságshow-ban.   A kritikusok, akiknek tetszett a "Perfect Match", mégis arra figyelmeztettek, hogy a legjobb, ha bűnös élvezetként élvezzük.    "Teljesen addiktív, és az agyatlan valóságshow definíciója, amit nem tudsz megállni, hogy ne nézd tovább" - írta Kristen Maldonado a Pop Culture Planet számára.
#5

dokumentum | krimi

Netflix

A szektavezérek kézikönyve bemutatja, hogyan érhetjük el a feltétel nélküli szeretetet, a végtelen odaadást és az emberek elméjének, testének és lelkének irányításához... több»


Szereplők: Peter Dinklage
A kritikusok szerint a "Hogyan legyünk szektavezetők" nem volt olyan erős, mint a jobb doku-sorozatok. Rotten Tomatoes pontszám: 57% Összefoglaló: A doku-sorozat olyan hírhedt figurák, mint Charles Manson, Jim Jones és mások sötét játékkönyveibe merül, hogy feltárja a hírhedt szekták eredetét.  Az észbontó dokumentumfilmek korában a kritikusok szerint a "Hogyan váljunk szektavezetővé" nem emelkedett ki.  ""Hogyan váljunk szektavezetővé"... egy nem szándékolt módon egyfajta játékkönyvvé válik: hogyan ne készítsünk doku-sorozatot" - írta G. Allen Johnson a Datebookban.
#4

akció | animáció | krimi | vígjáték

Netflix

Elvis lecseréli az overallját egy jetpackre, amikor csatlakozik egy titkos kormányzati kémprogramhoz, hogy segítsen harcolni az országot fenyegető sötét erők ellen. több»

  A kritikusok megkérdőjelezték az "Elvis ügynök" maradandóságát.   Rotten Tomatoes pontszám: 62%   Összefoglaló: Az animációs akció-vígjátékban a legendás énekes Elvis Presley (Matthew McConaughey hangján) egy titkos kémprogramhoz csatlakozik, hogy megmentse a világot.    A kritikusok rajongtak a vígjáték szinkronhangjaiért, de úgy érezték, hogy maga a sorozat nem volt hosszú életű.    "A legjobb esetben ez a sorozat a kémtörténetek szórakoztató, bár pehelykönnyű paródiája; a legrosszabb esetben fele annyira sem vicces, mint amennyire az akar lenni, főleg azért, mert az írás egyszerűen csak gyenge" - írta Joyce Slaton a Common Sense Media számára.  
#3

66 Instabil  (2023)

(1) (2)

vígjáték

Netflix

Egy szociális problémákkal küzdő fiú arra kényszerül, hogy apja, egy rendkívül excentrikus és egzotikus férfi cégénél dolgozzon, ami egy biológiai kutatócég, hogy megmentse... több»

A kritikusok megoszlottak az "Instabil" kapcsán.   Rotten Tomatoes pontszám: 67% Összefoglaló: A szociálisan alkalmatlan Jackson (John Owen Lowe) úgy próbál segíteni gyászoló apjának (Rob Lowe), hogy csatlakozik a technológiai cégéhez.    Az "Instabil" vegyesen kapott pozitív és negatív kritikákat, néhány kritikus kiemelte, hogy a sorozat egy kicsit úgy tűnt, mintha a Lowe család hiúsági projektje lenne.    ""Unstable" egy kicsit túlságosan feltűnően úgy játszik, mint egy apa-fiú kapcsolatteremtési lehetőség Rob Lowe és John Owen Lowe számára, ami egy szellős Netflix vígjátéksorozatot eredményez, ami annyira könnyű, hogy könnyen elszállhatna" - írta Brian Lowry a CNN-nek.  
#2

Netflix

A műsorban 11 séf egy fedél alá költözik és megmérkőznek egymással szakterületükön. Mindeközben szavazással döntik el, ki vigye haza a főnyereményt. több»

Egyes kritikusok szerint a "Pressure Cooker" egy kicsit sablonos volt.     Rotten Tomatoes pontszám: 71%     Összefoglaló: Ebben a főzőversenyben 11 séf versenyez azért, hogy ki megy haza 100 000 dolláros nyereménnyel.          Bár sok kritikusnak tetszett a "Pressure Cooker", mások úgy érezték, hogy egy kicsit alul van sütve.          "A versenyzők ugyanazokat a kliséket mondogatják, amelyeket már számtalanszor hallottunk a 'Big Brother' vagy a 'Chopped' epizódjaiban, és az ételek - bár finomaknak tűnnek - nem olyanok, amiket máshol ne láttunk volna már" - írta Scott Hines a Decidernek.  
#1

68 Éjjeli ügynök  (2023)

(20)

akció | dráma | politikai | thriller

Netflix

Egy alacsony beosztású FBI-ügynök, Peter Sutherland a Fehér Ház alagsorában dolgozik, és egy olyan telefont kezel, amely soha nem csörög; egészen addig az éjszakáig, amikor... több»

  Az "Éjszakai ügynök" nem vált igazán a rajongók kedvencévé.   Rotten Tomatoes pontszám: 74%   Összefoglaló: Peter Sutherland FBI-ügynök (Gabriel Basso) belekeveredik egy nemzeti összeesküvésbe, miközben egy kormányzati árulóra vadászik.    Bár az akciósorozat általában kedvező kritikákat kapott, a legtöbb kritikus langyosan vélekedett róla.    "'A pajzs' alkotója, Shawn Ryan mindent megtesz azért, hogy némi textúrát és erkölcsi feszültséget vigyen ebbe a pörgős sorozatba, de legjobb esetben is ez egy szolid, nem látványos futószalagos történet, amelynek legalább van egy pikáns női ellenpárja" - írta Craig Mathieson a The Age számára.