Jordan Peele 2017-ben megjelent Tűnj el! című rendezésével új életet lehelt a horrorfilmek világába.

A produkció jelenleg a nyolcadik legnézettebb tartalomnak számít a Netflixen a hazai előfizetők körében. Peele alkotása töretlen sikernek örvend a megjelenése óta, a Rotten Tomatoes portálon 98 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, a nézők pedig 86 százalékot adtak rá, mindemellett pedig a hazai közönség is 81 százalékra értékelte a Mafabon.

A történet szerint Chris  és barátnője, Rose úgy érzik, elérkeztek kapcsolatuk azon szakaszába, amikor be kell mutatni egymást a szülőknek. Rose meghívja Christ, hogy töltsön el egy hétvégét a családja birtokán, a srác pedig kezdetben úgy értelmezi a család túlzottan előzékeny viselkedését, hogy így próbálják leplezni kellemetlen érzésüket amiatt, hogy a lányuk egy fekete férfival randizik. 

A hétvége előrehaladtával azonban egyre nyugtalanítóbb események bontakoznak ki, amelyek sokkal borzalmasabb igazságot tárnak fel, mint azt Chris korábban el tudottvolna képzelni.

A Tűnj el! főszerepeiben Bradley Whitford, Catherine Keener, Daniel Kaluuya, Keegan-Michael Key és Lakeith Stanfield láthatók, a film már elérhető a platformon, a mafabos adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

81 Tűnj el!  (2017)

horror | misztikus | szatíra | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

Most, hogy Chris (Daniel Kaluuya, Sicario – A bérgyilkos) és a barátnője, Rose (Allison Williams, Csajok) elértek a kapcsolatukban ahhoz a ponthoz, hogy megismerjék egymás... több»