Nyáron a SkyShowtime-on: 10 új film és sorozat, amit nem érdemes kihagynod

A SkyShowtime a nyári hónapokban is elhozza a világ legnagyobb stúdióinak alkotásait, olyan sorozatpremierekkel, mint Veszélyes alku, Knuckles, Mr. Bigstuffés a Law & Order 23. évada. Filmekben sem lesz hiány, hiszen például az Éjszakai merülés, Bob Marley: One Love, Bajos csajok és a családok legnagyobb örömére a Kacsalábon című film is érkezik a streaming-szolgáltató kínálatába.

#10

91 Bajos csajok  (2024)

(4) (7)

musical | vígjáték

SkyShowtime (2024.08.28.)

A Mean Girls egy hamarosan bemutatásra kerülő amerikai musical, amelyet Arturo Perez Jr. és Samantha Jayne rendezett. A film az azonos című musical adaptációja, egyben a 2004-es... több»

Tina Fey komikus elméjéből kipattanó új csavarral érkezik a klasszikus Bajos csajok modern változata. Az új diáklány, Cady Heront (Angourie Rice) megismeri a közösségi tápláléklánc csúcsát, a népszerűségben lubickoló lányok elit csoportját, akik úgy hívják magukat: „Plasztikok”. Vezetőjük az álnok kígyó, Regina George (Reneé Rapp), akit hű kegyencei, Gretchen (Bebe Wood) és Karen (Avantika) hízelegnek körül. Cady elköveti azt az orbitális hibát, hogy belezúg Regina exébe, Aaron Samuelsbe (Christopher Briney), így azonnal Regina célpontjává válik. Miközben Cady a csoport csúcsragadozóját akarja becserkészni kegyvesztett barátai – Janis (Auli’i Cravalho) és Damian (Jaquel Spivey) – segítségével kell megtanulnia, hogyan maradhat hű önmagához, miközben a legkegyetlenebb dzsungelben lavírozik: a gimiben. Premier augusztus 28-án.
#9

55 Éjszakai merülés  (2024)

(17) (4)

horror | thriller

SkyShowtime (2024.08.24.) | Telekom TVGO

Nincs futkosás és ugrálás, az ügyeletes úszómester pedig nincs szolgálatban. Az Atomic Monster és a Blumhouse és a nagysikerű M3GAN alkotói legújabb természetfeletti... több»

A horror műfajának legendás producerei, James Wan és Jason Blum Bryce McGuire rendezővel összeállva egy természetfeletti thrillert készítettek, amelynek alapjául az azonos című rövidfilm szolgált. A film egy ikonikus hátsó kerti medencében rejtőző horror történetét bontja ki Wyatt Russel (The Falcon és a the Winter Soldier) és az Oscar-jelölt Kerry Condon (The Banshees of Inisherin) főszereplésével. Premier augusztus 24-én.
#8

vígjáték

SkyShowtime (2024.08.07.)

Három barát együtt él, amikor rájönnek, hogy elégedetlenek az életpályájukkal. Elindulnak, hogy megtaláljanak egy kincset, amelyről azt beszélik, hogy a közeli hegyekben van... több»

A Saturday Night Live-ból ismert három nagyszerű humorista, Martin Herlihy, John Higgins és Ben Marshall, ismertebb nevükön a Please Don’t Destroy szkeccs-komikus trió írja és játssza a főszerepet a Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain című filmben. Judd Apatow vígjátéka John Goodman narrációjával készült, és a gyerekkori jó barátokról, Benről, Martinról és Johnról szól, akik kalandos utazásra indulnak a vadonban, hogy megtaláljanak egy felbecsülhetetlen értékű elveszett kincset. Útjuk nem mondható egyszerűnek, hiszen szőrtelen medvékkel, kíváncsiskodó vadőrökkel (Meg Stalter és X Mayo) és egy álszent szektavezérrel (Bowen Yang) is találkoznak. Ben apját a legendás humorista, Conan O’Brien alakítja. Premier augusztus 7-én.
#7

74 Bob Marley: One Love  (2024)

(10) (5)

dráma | életrajzi | zenés

SkyShowtime (2024.08.06.)

2024-ben a BOB MARLEY ONE LOVE című film végre a nagyvászonra viszi egy olyan ikonikus személyiség inspiráló életét és zenéjét, aki a szeretet és az egység erőteljes... több»

Tisztelgés egy olyan ikon élete és zenéje előtt, aki generációkat inspirált a szeretet, a béke és az egység üzenetével. Ebből a nagy hatású és felemelő filmből megismerheted Bob Marley hihetetlen történetét, láthatod, hogyan küzdötte le a nehézségeket, és milyen utat járt be forradalmi zenéje, amely megváltoztatta a világot. A Bob Marley: One Love című film főszereplői: Kingsley Ben-Adir, Lashana Lynch és James Norton. Augusztus 6-tól a SkyShowtime-on.
#6

74 Kacsalábon  (2023)

(8) (9)

animáció | kaland | vígjáték

SkyShowtime (2024.07.20.) | Telekom TVGO

A Mallard család kissé megrekedt az élettel. Mack, az apa, megelégszik azzal, hogy biztonságban tartja a családját és élvezi a nyugodt, New England-i tavukat. Pam, az anya viszont... több»

Idén nyáron az Illumination elrepít egy izgalmas, ismeretlen világba: a Migration (Kacsalábon) egy akciódús, új és rendkívül eredeti vígjáték, amely egy madárcsalád vicces vakációjáról szól. A Mallard család egy kisebb hullámvölgybe került. Míg az apa, Mack beéri azzal, hogy családja élete végéig biztonságban úszkálhat New England-i tavacskájuk körül, addig az anya, Pam alig várja, hogy felrázza az életüket, és megmutassa a gyerekeiknek – kamasz fiuknak, Daxnak és lányuknak, Gwennek – a nagyvilágot. Miután egy vándorkacsacsalád leszáll a tavukon és hihetetlenül izgalmas történeteket mesélnek nekik távoli tájakról, Pam meggyőzi Macket, hogy a gyerekekkel közösen repüljenek el New Yorkon keresztül a trópusi Jamaikára. Miközben a Mallard család télire dél felé vonul, az alaposan kigondolt terveik gyorsan kudarcba fulladnak. Ez az élmény arra ösztönzi őket, hogy tágítsák látókörüket, új barátok felé nyissanak és többre vigyék, mint azt valaha is hitték. Eközben többet tanulnak egymásról és önmagukról, mint gondolták volna. Július 20-tól a SkyShowtime-on.
#5

NA Szentély  (2022)

dráma | thriller

SkyShowtime (2024.07.19.)

Hal megpróbál véget vetni a dominaként dolgozó Rebeccával való kapcsolatának. A férfi döntése azonban végzetesnek bizonyulhat.

Egy ördögien sötét vígjáték a domináról, Rebeccáról (Emmy®-jelölt Margaret Qualley) és tehetős ügyfeléről, Halról (Christopher Abbott). Hal, amint megörökölte apja szállodaláncát, megpróbál véget vetni a Rebeccával folytatott, régóta tartó titkos viszonyának. Egy rendkívül feszült éjszakán a különböző akaratok harca alakul ki, mert Rebecca és Hal is a maga kezébe akarja venni az irányítást, ám az erőviszonyok folyamatosan változnak. Premier július 19-én.
#4

dráma | krimi | thriller

SkyShowtime

Robbanások sorozata rázza meg Kingstown városát, amikor az orosz maffia új arca letelepedik a városban. Dúl a drogháború dúl a börtön falain belül és kívül egyaránt. A... több»

A Mayor of Kingstown a McLusky családról szól, akik a Michigan állambeli Kingstownban próbálnak boldogulni, ahol az egyetlen virágzó üzletág a börtön. A sorozat a rendszerszintű rasszizmus, a korrupció és az egyenlőtlenség témáit feszegeti, amint a szereplők egy olyan városban próbálnak rendet és igazságot teremteni, ahol ezek egyike sem létezik. Az új évad már nézhető, az évadzáró augusztus 8-án érkezik.
#3

NA Knuckles  (2024)

(1)

akció | kaland | vígjáték

SkyShowtime (2024.08.03.)

Knuckles, az echidna megtanítja Wade Whipple helyettesnek az echidna harcos technikáit. több»

Az új élőszereplős eseménysorozat Knuckles szórakoztató és egyben akciódús önmegismerő útját mutatja be, aki beleegyezik, hogy Wade-et pártfogoltjaként kiképezze, és megtanítsa az Echidna harcosok módszereire. A sorozat a Sonic the Hedgehog 2 és a Sonic the Hedgehog 3 című filmek között eltelt időszak történetét mutatja be, főszerepben Idris Elbával, Adam Pally pedig ismét a filmsorozatból már jól ismert Wade Whipple szerepében tűnik fel. További szereplők: Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Julian Barratt (Mindhorn), Scott Mescudi (Don’t Look Up) és Ellie Taylor (Ted Lasso). Vendégszereplők: Rory McCann (Game of Thrones) és Tika Sumpter, aki Maddie szerepében tér vissza. 1-3 rész augusztus 3-tól.
#2

vígjáték

SkyShowtime (2024.08.02.)

A Mr. Bigstuff két elhidegült testvért követ: Glent, az ideges maximalistát és szőnyegkereskedőt, aki igyekszik a külvárosi eszménykép szerint élni, és Lee-t, az alfahímet,... több»

A hatrészes vígjáték, a Mr Bigstuff a csonka családok, a törékeny férfiasság és a szőnyegértékesítés története. A történet egy egymástól elhidegült testvérpárról szól: a kényszeresen maximalista, Glenről (Ryan Sampson), aki ideális külvárosi életet próbál élni, és az alfa hím Lee-ről (Danny Dyer), aki gyógyszerfüggő, és egy kekszes dobozban őrzi apjuk hamvait. Glen és menyasszonya, Kirsty közös élete tökéletes – és tökéletesen hétköznapi. Glen ugyan kínos erekciós zavarral küzd, Kirsty pedig megrögzött bolti szarka, mégis boldogok. Egészen addig a pillanatig, amíg Lee fel nem bukkan az életükben, menekülve egy olyan múlt elől, amely egykettőre utoléri. A trió tagjai – a maximalista, az álmodozó és az anarchista – kénytelenek egy fedél alatt élni egy essexi zsákutcában. Tökéletesnek tűnő életük azonban gyorsabban szertefoszlik, mint egy olcsó szőnyeg. 1-3 rész augusztus 2-től.
#1

65 Veszélyes alku  (2022)

(2)

dráma | thriller

SkyShowtime (2024.07.04.)

No Hyung Soo meglátogat egy motelszobát, hogy találkozzon Park Joo Younggal. A férfi elégedett a megjelenésével, és szívesen fizet a szolgáltatásaiért, de No Hyung Soo-t... több»

A Bargain című sorozat olyan színészeket vonultat fel, mint Jin Sun-kyu (Extreme Job), Jun Jong-seo (Money Heist: Korea) és Chang Ryul (My Name), és Lee Chung-hyun rendező 2015-ben megjelent azonos című rövidfilmjének alapján készült. A Bargain című sorozatban a férfiakat szexuális találkák ürügyén egy távoli szállodába csábítják, hogy aztán egy szervkereskedői hálózat eladja szerveiket a legtöbbet ajánló vevőknek. Egy katasztrofális földrengést követően az áldozatok, a szervkereskedők és a vevők mindannyian az omladozó épület csapdájába kerülnek. A külvilágtól teljesen elzárva meg kell küzdeniük a túlélésért, bármilyen áron. 1-3 rész július 4-től