Óriási rekordot döntött a Disney soron következő animációs filmje, 178 millió megtekintést ért el az előzetese egyetlen nap alatt

A Disney közelgő Vaiana 2 című filmje nagy kasszasikerre készülhet, mivel az előzetese a stúdió eddigi legnézettebbje lett az animációs filmek mezőnyében, 24 óra alatt 178 millióan látták.

Ezzel a teljesítménnyel a Vaiana 2 felülmúlja az Agymanók 2 (157 millió) és a Jégvarázs 2 (116 millió), valamint A hihetetlen család 2. (113 millió) korábbi rekordjait. A megtekintések olyan platformokról érkeztek, mint a TikTok, a YouTube, az Instagram és mások.

Az eredetileg Disney+ sorozatnak tervezett Vaiana 2 végül film formájában debütál a majd a mozikban David Derrick Jr., Jason Hand és Dana Ledoux Miller rendezésében. A folytatás Vaiana útját követi Óceánia távoli tengerei felé, miután váratlan ‘hívást kap’ az őseitől. Dwayne Johnson és Auli'i Cravalho ismét Maui és Vaiana karaktereinek hangját kölcsönzi. 

A Vaiana 2 november 28-án kerül a mozikba.

NA Vaiana 2  (2024)

animáció | kaland | vígjáték

A Walt Disney Animation Studios epikus animációs musicalje, a Vaiana 2 egy új, hatalmas utazásra viszi a közönséget Moanával, Mauival és egy új legénységgel.  Miután Moana... több»