Pazar rajongói előzetes készült az AZ 2-höz!

Új előzetes készült az Az 2. részéhez, ami ugyan csak júniusban kezd majd el forogni a stúdió tervei szerint, ám az első rész nagy sikere és a még levegőben lógó színészek nevei számos rajongót megihlettek.

Legutóbb a StryderHD állt neki, hogy összekalapáljon egy rajongói előzetest a készülő filmhez, amely az eredeti könyv második részének történetét öleli majd fel: a szereplők 27 évvel később visszatérnek gyerekkoruk helyszínére, Derrybe, hogy ismét szembenézzenek Pennywise-zal, a természetfeletti entitással, akinek kedvenc megjelenési formája egy igen gonosz bohóc.

A rajongói előzetes Jessica Chastaint választotta Bev Marshnak, Jake Gyllenhaalt Eddie Kaspbraknak, Terrence Howardt Mike Hanlonnak, Patrick Wilsont Bill Denbrough-nak, Chris Prattot Ben Hanscomnak, Joseph Gordon-Levittet Richie Tozier-nek és John Hedert Stanley Urisnak. A jeleneteket olyan filmekből vágták össze, mint a Csillagok között, az Elit játszma és a Utazók, a bohóc alakja pedig az Az első részéből, illetve a film werkfilmjeiből származik.

A trailerben szereplő színészek közül több név valóban felmerült a szereplőválogatás során: ezek közül túlzás nélkül Chastain az egyik legnagyobb név – és az egyik legjobban várt is. Nemrég röppentek fel a pletykák arról, hogy a színésznő valóban tárgyalásokat folytat a szerepről. A visszatérő rendező, Andy Muschietti már dolgozott együtt Chastainnel a Mama című filmben, és hangot adott annak a véleményének, hogy örülne a színésznő csatlakozásának.

A filmet idén júniusba kezdik majd el forgatni Torontóban, megjelenése pedig 2019-re várható. A történet ezen része  sokak szerint az Az leggyengébb része, így érthető, hogy a stúdió komoly munkát fordít az előkészítésre.

Nézd meg a trailert itt: