Pókember 4: Tom Holland megosztott egyet s mást a tervekről

St Andrews az elmúlt hétvégén mondhatni “Pókember-lázban” égett, hiszen idén rendezték meg harmadszor a Sands Nemzetközi Filmfesztivált.

Számos díszvendég, filmes szakemberek növelték az esemény színvonalát, így többek között ott volt Tom Holland is, hiszen bemutatásra került testvére, Harry Holland rövidfilmje, a Last Call, amelyben egyébként maga Tom is szerepel.

A rendezvényen a Deadline készített interjút a fiatal színésszel, amely során a Pókember 4-ről is sikerült kifaggatni kicsit. “Az egyszerű válaszom az, hogy mindig is Pókember-filmeket akarok majd csinálni. Az életemet és a karrieremet a Pókembernek köszönhetem. Szóval az egyszerű válasz az, hogy igen. Mindig akarok majd többet csinálni” - mondta Holland, majd hozzátette, hogy jelenleg is zajlik a negyedik rész fejlesztése.

“A szakma legjobbjai dolgoznak azon, hogy megszülessen egy történet. A harmadik film olyan sok szempontból különleges volt, hogy biztosnak kell lennünk benne, hogy jól csináljuk” - mondta a színész.

Holland azt is kiemelte, hogy a franchise-ban ez lesz az első olyan film, amelynek már a fejlesztés korai szakaszában is részt vesz. “Ez csak egy folyamat, ahol figyelek és tanulok. Ez egy igazán szórakoztató szakasz a számomra” - jegyezte meg a színész.

Hollandet legutóbb az AppleTV+ A zsúfolt szoba című sorozatában láthattuk, amelyet Mona Fastvold mellett nem mellékesen Mundruczó Kornél is rendezett.

dráma | életrajzi | krimi

1979 nyarán Manhattanben egy fiatalembert letartóztatnak egy sokkoló bűncselekmény miatt. Egy nyomozónak meg kell oldania a rejtélyt, mielőtt az igazi bűnöző újra lecsap. több»