Scarlett Johanssonnal jön a Thor 3 rendezőjének Hitler-szatírája, itt a Jojo Rabbit előzetese!

Taika Waititi ezúttal nem csak a kamerák mögül szemléli az eseményeket, a Jojo Nyusziben ugyanis nem mást alakít, mint Adolf Hitlert. Megérkezett az első előzetes!

Taika Waititi a Jojo Nyuszi előzetesének közzétételével ünnepelte meg, hogy új filmjét a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál bizottsága beválogatta a versenyprogramba.

Ami a történetet illeti, a film főszereplője egy fiatal fiú, Jojo, akit iskolatársai Jojo Nyuszinak csúfolnak. A fiú gyakorlatilag senki másra nem számíthat, mint képzeletbeli barátjára, aki akkor született meg az elméjében, amikor megtudta, hogy anyja egy zsidó kislányt bújtat a házukban. Csakhogy a képzeletbeli barát nem más, mint a náci vezér, Adolf Hitler. Hitler azzal próbálja vigasztalni a fiút, hogy a maga korában őt is elmeháborodottnak tartották.

Waititi nem először bizonyíthat a kamerák előtt, gondoljuk csak a Hétköznapi vámpírokra, és ha már itt tartunk, az is kiderült róla, hogy a szatíra műfaja egyáltalán nem áll távol tőle. Színésztársai között olyan sztárokat találunk, Scarlett Johansson, Rebel Wilson, Alfie Allen, Stephen Merchant és Sam Rockwell.

A film egyelőre nem kapott magyarországi premierdátumot, de amíg erre várunk, nézzétek meg a friss előzetest idelent. Jojo Nyuszi amerikai premierje október 18-án esedékes.