Stallone a csúcson: A maffiavezér nyomába sem érnek a Targaryenek

Sylvester Stallone első sorozatszerepére vállalkozott a nemrég bemutatott Tulsa Kinggel, amely úgy tűnik, hogy már most akkora siker, hogy meg is rendelték belőle a második évadot.

A Tulsa King eredetileg a Paramount+ számára készült, amelynek első két epizódját a Paramount Network is sugározta, az első részt pedig 3,7 millióan látták, így ez a legnézettebb kábeltelevíziós műsor 2022-ben.

A korábbi éllovas a Sárkányok háza volt, amelynek első epizódját szintén sugározta az HBO, és amelyre 3,2 millióan voltak kíváncsiak, a teljes évad az HBO Maxon tekinthető meg.

A Tulsa Kinget egyébként az a Taylor Sheridan írta, aki korábban a Yellowstone sorozattal is hatalmas sikert aratott. A sorozat története szerint a frissen szabadult Dwight Manfredi éveken keresztül szolgálta New York egyik legbefolyásosabb maffiacsaládját.

Manfredi senkit sem árult be, most pedig Tulsába költözik, hogy ott újraszervezze a “vállalkozását”, tevékenysége persze nem marad észrevétlen a hatóságok számára sem.

91 Tulsa King  (2022)

dráma | krimi

SkyShowtime (2023.02.14.)

Egy olasz maffiózót követhetünk nyomon, aki azzal a megdöbbentő feladattal szembesül, hogy újjá kell alapítania olasz maffiacsaládját a Missouri állambeli Kansas Cityben. több»