Több mint húsz évet kellett rá várni, most a mozikban a Bűvölet - Az örökség

Zoe Lister-Jones és a Blumhouse elhozták az 1996-os Bűbáj folytatását, a Bűvölet - Az örökséget, mely csütörtöktől már a hazai mozikban is látható. 

Huszonnégy évvel az 1996-os Bűbáj után az elmúlt évek legnagyobb horrorsikereit szállító Blumhouse égisze alatt végre a mozikba került a kultfilm folytatása! 

A történet szerint négy tinédzser boszorkány új képességeik felfedezése után rádöbben, hogy nagyobb felelősség hárul a vállukra, mint amit valaha kívántak volna. Hannah-nak és társainak a szembe kell nézniük a mindenhol jelenlévő gonosszal, ehhez azonban félre kell tenniük az ellentéteket, és össze kell fogniuk!

Az elsősorban színésznőként ismert és elismert Zoe Lister-Jones (Férjem védelmében, Salt ügynök) második egészestés mozifilmjében a rendezés mellett a forgatókönyv megírását is magára vállalta, hogy az év leghátborzongatóbb fantasyjével rukkoljon elő Jason Blum produceri felügyeletével olyan színészekkel a főbb szerepekben, mint a két Golden Globe-díjas David Duchovny,  a Golden Globe-díjra jelölt Michelle MonaghanCailee SpaenyNicholas GalitzineGideon AdlonCharles Vandervaart és Donald MacLean Jr..

Íme 5 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

  • 2019. márciusában jelentették be hivatalosan, hogy Jason Blum produceri felügyelete mellett végre elkészül az 1996-os Bűbáj folytatása. Ekkor derült ki az is, hogy Zoe Lister-Jones rendezi és írja majd a filmet.
  • Az 1996-os Bűbáj stábjából egyedül Andrew Fleming (a Bűbáj rendezője) vett részt a folytatás munkálataiban executive producerként.
  • A film az Egyesült Államokban a VOD szolgáltatók kínálatában debütált október 28-án, de Észak-Amerikán kívül számos országban, így Magyarországon is mozis premiert kapott.
  • Ez Zoe Lister-Jones második egészestés filmje. Lister-Jonest elsősorban színésznőként ismerheti a hazai közönség, olyan sikeres sorozatokban és hollywoodi filmekben szerepelt, mint a Férjem védelmében vagy a Salt ügynök.
  • Az 1996-os Bűbáj hivatalos folytatása.

Hazai premierdátum: 2020.10.29.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: