Tegnap startolt a Netflix új létigenlő filmje, az Egy gyönyörű élet. A történet a dán énekes, Christopher által alakított karakter sikerhez vezető útját követi nyomon. Mitől szívet melengető a sztori?

Az élet sokszor kemény és igazságtalan, de abban a pillanatban, amint megnyílnak a kapuk, megérkezik a megfelelő támogatás, csodálatos lehetőségeket tartogat. A film azon művészlelkű emberek lelkébe enged bepillantást, akik a zenén keresztül fejezik ki gondolataikat, érzéseiket, akik sokszor szembesülnek a visszautasítással…

A Neflix ezúttal Dánia gyönyörű tájaira kalauzolja a nézőket. Itt él Oliver, a halász, akinek kitűnő zenei tehetsége felfigyel egy zenei producer. Az eddig egyszerű életet élő főhős döntés előtt áll: vállalja-e a sikerrel járó népszerűség terheit? 

A Stefan Jaworski által írt és Mehdi Avaz által rendezett 90 perces musicel kitűnő választás lehet azoknak, akik szeretik a mély és elgondolkodtató filmeket. A főszereplőt alakító dán zenész, Christopher pedig mindenkt elvarázsol fülbemászó dallamaival.

dráma | romantikus | zenés

Elliott, a fiatal halász, akinek rendkívüli hangja van, megkapja élete nagy lehetőségét, amikor Suzanne, az ismert zenei menedzser felfedezi őt egy partin. több»