A Lionsgate és a Universal Pictures International hivatalossá tette: Miles Teller csatlakozik az Antoine Fuqua rendezésében készülő Michael Jackson életrajzi film, a Michael stábjához!

A Lionsgate és a Universal 2025. április 18-ra tűzte ki a film világméretű bemutatóját. A gyártás már folyamatban van.

Az ügyvéd, akit Teller játszik majd, az a John Branca, aki a pop királyának pályafutását egyengette, amikor egy fiúbandában feltűnt szenzációból világhírű megasztárrá vált.

„Miles lenyűgöző jelenlét a képernyőn, akit csodálok, amióta a Whiplashben láttam. Ő a tökéletes színész John rejtélyes személyiségének megörökítésére” – mondta Graham King Michael producer egy nyilatkozatban.

„A legkorábbi beszélgetéseinkből kiderült, milyen érzelmi kötődése volt Johnnak [az említett ügyvéd] Michaelhez. Kedvesen megengedte, hogy karakterként használjuk őt a filmben, és nagyon örülök, hogy Miles lesz az, aki egy 3 évtizeden át tartó kapcsolatot fog ábrázolni, Michael legnagyobb diadalain és legnehezebb napjain keresztül az ügyvéd és az énekes közt.”

Fuqua [a film rendezője] hozzátette: „Miles finoman hangolt színészi képességei megfelelnek annak a kihívásnak, hogy egy olyan férfit alakítson, akit Michael Jackson életében játszott kulcsszerep miatt vizsgálnak újra meg újra. Ő a tökéletes színész arra, hogy John Brancát életre keltsük a vásznon.”

Teller legutóbb minden idők legtöbb bevételt hozó filmjében, a Top Gun: Maverickben (1,49 milliárd dollár), A pók feje című filmben és a The Offer című sorozatban szerepelt.