Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (december 26-január 1)

Javában dúlnak az ünnepek és az év utolsó hete sem múlhat el a legújabb Netflix premierek nélkül. A soron következő listában megtalálhatjátok a legizgalmasabb új sorozatokat és filmeket, amelyekre érdemes lesz odafigyelni a közelgő napokban. Mindegyik egy gombnyomással elérhető lesz weboldalunkról is a premier napjától, megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#6

72 Szia Életem!  (2022)

(13) (4)

vígjáték

Netflix | Filmio

Egy író hosszú ideje vár az igazi inpsirációra, helyette azonban nem várt meglepetés éri, betoppan az életébe a fia, akivel még sosem találkozott. Váratlan megismerkedésük... több»

Rohonyi Gábor rendező új filmje már a Netflixre is megérkezik, amiben egy írói válságban szenvedő művész inspiráció helyett mást kap: saját fiát, akivel még sosem találkozott. A főbb szerepekben Thuróczy Szabolcs, Kovács Patrícia, Pálmai Anna, Elek Ferenc, Mucsi Zoltán és Básti Juli láthatóak.
#5

60 Árulás  (2022)

(4)

akció | dráma | thriller

Netflix

Adam Lawrence-t az MI6 képezte ki és készítette fel, és úgy tűnik, a karrierje készen áll. Amikor a múlt utoléri őt Kara, egy orosz kémnő formájában, akivel bonyolult közös... több»

A film főszereplője Adam Lawrence, az MI6 ügynöke, akinek látszólag rendben van az élete, de a múltja homályos. Kara, egy orosz kémnő újra belép az életébe, és kénytelen mindent kockára tenni. Ezután szerelmi háromszög alakul ki Kara, Adam és a felesége, Maddy között, és mindegyikük megpróbálja tönkretenni a másik életét.
#4

71 Alfahímek  (2022)

(2)

vígjáték

Netflix

Pedro, Luis, Raúl és Santi négy barát, akik kissé elveszettnek érzik magukat a hatalommal rendelkező nők új világában, és mindegyikük a maga szeszélyes módján próbál... több»

A spanyol sorozat szinopszisa magától értetődő: a patriarchátus eltörlése közeledik. A férfiasság teljes válságában négy negyvenes pasi elveszíti trónját, kiváltságait és identitását. Évekkel ezelőtt még alfahímek lettek volna, akik irányítják a kapcsolataikat, a munkájukat és az életüket ... de az egyenlőség korában egy olyan társadalomban kell élniük, amelynek új szabályai lesújtanak rájuk - az új korhoz alkalmazkodó férfiak mindennapjait követhetjük nyomon.
#3

57 Kaleidoszkóp  (2023)

(6) (1)

akció | dráma | krimi

Netflix

A történet középpontjában a valaha megkísérelt legnagyobb rablás, valamint az azt övező bosszú és árulás áll. több»

A Netflix vadonatúj formátumában jön egy limitált sorozat, amely lehetővé teszi, hogy a sorozat egyes részeit tetszőleges sorrendben nézd meg. A sorozat több évtizeden keresztül játszódik, és egy nagy bankrablás végső fejezetét láthatjuk benne. Minden egyes epizód a rablás előkészületei alatt, jóval előtte vagy utána játszódik. Az új sorozat főszereplői Giancarlo Esposito, Paz Vega, Rufus Sewell és Jai Courtney.
#2

84 Dicsőség  (2023)

(6)

dráma

Netflix

Egy nő bosszút akar állni a gyerekkori bántalmazóin, akik tönkretették az életét. Gondosan előkészíti tervét, majd beindítja a folyamatot. több»

A Netflix a koreai drámák frontján az évet a Dicsőség című új drámasorozattal zárja. Egy nő egy fájdalommal és erőszakkal teli gyermekkor után gondosan megtervezett bosszútervbe kezd. A főszereplők többek között Song Hye-kyo, Lee Do-hyun, Im Ji-yeon, Yeom Hye-ran, Park Sung-hoon és mások.
#1

45 Fehér zaj  (2022)

(8) (2)

dráma | misztikus

Netflix

A White Noise egy kortárs amerikai család kísérleteit mutatja be a mindennapi élet hétköznapi konfliktusainak kezelésére, miközben a szerelem, a halál és a boldogság... több»

A Fehér zaj a Netflix és Noah Baumbach hosszú ideje tartó együttműködésének legújabb filmje. Az Oscar-díjas rendező korábban a 2019-es Házassági történet és az egy évvel korábbi The Meyerowitz Stories (New and Selected) című filmekkel keltette fel az érdeklődést a Netflixen. A sokak által lehetetlennek tartott adaptáció egy családról szól, amely több problémával küzd, miközben a mögöttük lévő világ szétesni látszik. A filmet november 25-től korlátozottan a mozikban is műsorra tűzték (minden bizonnyal azért, hogy bekerüljön a jövő évi Oscar-kampányba).