Újdonságok a Netflixen: 8 kiemelt premierfilm és sorozat, amit ezen a héten nézhetsz (május 24-30)

Új hét, újabb filmek és sorozatok várják, hogy az utolsó szabad perceiteket is elrabolják. A Netflix mindjárt nyolc újdonsággal készül ellenetek, köztük olyanokkal, mint a sztárparádé Családi affér vagy a második évaddal visszatérő A tégla.

Kezdjük viszont a sort egy zenés életrajzi dokuval vagy inkább valóságshow-val amely a XXI. század első éveinek egyik legfelkapottabb bandájának történetét járja körül. A Kaulitz & Kaulitz a Tokio Hotel testvérpárja, Tom és Bill Kaulitz életét mutatja be Los Angelesben.

A második évadjával tér vissza A lehető legrosszabb szobatárs. A doku első évada 2022-ben kifejezetten nagyot ment, hisz mindenki kíváncsi mások elborzasztó történeteire arról, amikor a világ legrosszabb szobatársaival kénytelenek együtt élni.

Szintén új évadot kap az Azok a 90-es évek show, amelyben Leia Forman a nagyszüleinél tölti a nyarat, ahol Kitty figyelő szeme és Red szigorú tekintete alatt elkezd barátkozni a Point Place-i gyerekek új generációjával.

Jön egy új akciósorozat is, a Szupersejt, amelyben egy csoport látszólag hétköznapi dél-londoni ember váratlanul szuperképességekre tesz szert. Úgy tűnik, nincs köztük kapcsolat azon kívül, hogy feketék.

A Családi affér egy romantikus vígjáték, amelyben olyan sztárokat láthatunk, mint Nicole Kidman, Zac Efron vagy Kathy Bates. Egy váratlan románc komikus következményekkel jár egy fiatal nő, az anyja és a főnöke számára, akik a szerelem, a szex és az identitás bonyodalmaival küzdenek.

A tégla valóságshow-ban tizenkét játékost követhetünk nyomon a műsorban, akik együtt dolgoznak a kihívások során, hogy pénzt adjanak egy közös kasszába, amelyet csak egyikük nyerhet meg. A második évadjában új játékosok csoportjával ismerkedhetünk meg, szurkolhatunk nekik, és bízhatunk benne, hogy kedvencünk viszi haza a főnyereményt.

Maradva a valóságshow-k mellett, a Luxusingatlanok New Yorkban pontosan arról szól, amit a címe sugall. Vagyis a világ talán leghíresebb városának legfényűzőbb otthonai találnak új gazdára, mi pedig csorgathatjuk a nyálunkat rájuk.

Végül, de nem utolsósorban egy politikai dráma is belefér a héten. A változás ára című koreai sorozatban Park Dong Ho miniszterelnök egy korrupt, a nagyvállalatokkal összejátszó elnök ellen harcol. Jung Szo Dzsin miniszterelnök-helyettes szembeszáll vele, és heves politikai harcot indít a dél-koreai politika megváltoztatásáért.

#8

dráma | politikai | thriller

Park Dong Ho miniszterelnök egy korrupt, a nagyvállalatokkal összejátszó elnök ellen harcol. Jung Szo Dzsin miniszterelnök-helyettes szembeszáll vele, és heves politikai harcot... több»

Park Dong Ho miniszterelnök egy korrupt, a nagyvállalatokkal összejátszó elnök ellen harcol. Jung Szo Dzsin miniszterelnök-helyettes szembeszáll vele, és heves politikai harcot indít a dél-koreai politika megváltoztatásáért. Premier június 28-án.
#7

valóságshow

Netflix

Az ingatlanmogul Ryan Serhant New York egyik legnagyobb cégét vezeti, és a legdrágább ingtatlanok kezelése közben ügynökeit a csúcsra hajtja. több»


Szereplők: Ryan Serhant
A Netflix új valóságshow-sorozatában, az Owning Manhattanben bepillantást nyerhetünk a New York-i ingatlanpiac csillogó, adrenalinnal teli, nagy tétekkel teli univerzumába. A világhírű bróker és vezérigazgató Ryan Serhant semmi sem állítja meg, miközben felépíti brókercégét, és a város legexkluzívabb luxusingatlanjaira vadászik. És nincs egyedül: egy ambiciózus ügynökhadsereget vezet, amelynek célja, hogy a világ első számú brókercégévé váljon. Premier június 28-án.
#6

kaland | misztikus

Netflix

A második évadban új játékosok csoportjával ismerkedhetünk meg, szurkolhatuk nekik, és bízhatunk benne, hogy kedvencünk viszi haza a főnyereményt. több»


Szereplők: Ari Shapiro
A tégla egy kiszámíthatatlan, nagy tétekkel teli versenysorozat, amelynek Ari Shapiro újságíró a házigazdája. Ebben a változatban tizenkét játékos dolgozik együtt kihívásokban, hogy pénzt adjanak egy potba, amelyet a végén csak egyikük nyerhet meg. A játékosok között van egy személy, akit titokban "a vakondnak" neveznek ki, és akinek az a feladata, hogy szabotálja a csoport pénzszerzési erőfeszítéseit. A végén az egyik játékos túléli a versenytársakat, és leleplezi a vakondot, hogy megnyerje a nyereményalapot. Premier június 28-án.
#5

49 Családi affér  (2024)

(7) (1)

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy váratlan románc komikus következményekkel jár egy fiatal nő, az anyja és a főnöke számára, akik a szerelem, a szex és az identitás bonyodalmaival küzdenek. több»

Amikor Zara felmond a hollywoodi szívtipró Chris Cole személyi asszisztenseként, akaratlanul is előkészíti a terepet egy véletlen találkozáshoz Chris és híres író anyja, Brooke között. Csak órák kérdése, és Brooke és Chris rájönnek, hogy tagadhatatlanul működik közöttük a kémia, ami nevetséges következményekkel jár, amikor Zara egocentrikus főnöke megpróbál udvarolni hitetlenkedő anyjának. Ez a többgenerációs, felnőtté váló romantikus vígjáték minden szereplőt követ, ahogyan szembesülnek a szerelem, a szex és az identitás szövevényes bonyodalmaival. Premier június 28-án.
#4

67 Szupersejt  (2024)

(2)

akció | dráma | kaland

Netflix

Egy csoport látszólag hétköznapi dél-londoni ember váratlanul szuperképességekre tesz szert. Úgy tűnik, nincs köztük kapcsolat azon kívül, hogy feketék. több»

Egy csoport látszólag hétköznapi dél-londoni ember váratlanul szuperképességekre tesz szert. Úgy tűnik, nincs köztük kapcsolat azon kívül, hogy feketék. Premier június 27-én.
#3

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Leia és Jay izgatott, hogy kilenc hónap távollét után újra együtt lehetnek, de a lány ideges, mivel Jay még mindig nem tudja, hogy majdnem megcsókolta Nate-et. Nate aggódik, hogy... több»

Leia és Jay izgatott, hogy kilenc hónap távollét után újra együtt lehetnek, de a lány ideges, mivel Jay még mindig nem tudja, hogy majdnem megcsókolta Nate-et. Nate aggódik, hogy a barátnője, Nikki sem tudja. Premier június 27-én.
#2

dokumentum

Netflix

A Blumhouse Television új, ötrészes dokumentumfilm-sorozata, a Worst Roommate Ever négy megrázó történetet mutat be, amelyekben látszólag ártalmatlan lakótársak valós... több»

Rendező: Domini Hofmann
Szereplők: John Cabrera
A Worst Roommate Ever visszatér a 2. évaddal, és ismét megrázó történeteket mutat be, amelyekben látszólag ártalmatlan lakótársak valós rémálommá válnak gyanútlan áldozataik számára, amikor rosszindulatú és néha erőszakos szándékaik kiderülnek. Ezek a nyugtalanító, igaz történetek krónikák arról az álarcos fenyegetésről, amely a folyosó végén leselkedik ránk.
#1

49 Kaulitz & Kaulitz  (2024)

(1)

dokumentum | életrajzi | zenés

Netflix

A Tokio Hotel tagjai, Tom és Bill Kaulitz, akik mindemellett ikrek is, betekintést nyújtanak személyes életükbe Los Angelesben a valóságshow keretén belül. több»

Rendező: Michael Schmitt
Szereplők: Bill Kaulitz, Tom Kaulitz
A Tokio Hotel tagjai, Tom és Bill Kaulitz, akik mindemellett ikrek is, betekintést nyújtanak személyes életükbe Los Angelesben a valóságshow keretén belül. Premier június 25-én.