Videojáték készült a nagysikerű horror franchise alapján, itt az előzetes

Hamarosan megjelenik a Quiet Place: The Road Ahead című új videojáték, amely az A Quiet Place franchise hátborzongató világában játszódik.

Ebben az első személyű kalandjátékban a játékosok egy fiatal nőt irányíthatnak, aki egy hangra érzékeny idegen lényekkel teli kietlen tájon próbál túlélni. Az útközben talált tárgyakat kell használnia, homokzsákokból csendes ösvényeket kell építenie, és fizikai akadályokkal, valamint személyes konfliktusokkal kell megküzdenie. A legnagyobb kihívást az asztmája jelenti, ami az inhalálója nélkül sebezhetővé teszi, és hajlamos a köhögési rohamokra, amelyek vonzzák a szörnyeket.

A játék felnőttek részére készül az erős nyelvezet, erőszakos jelenetek és ijesztő pillanatok miatt. Az érdeklődők számára jó hír, hogy a The Road Ahead PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re is elérhető lesz, bár a megjelenési dátumot még nem jelentették be.

A premier egybeesik a hamarosan megjelenő A Hang nélkül: Első nap című filmmel, amely új karaktereket mutat be, akik az idegen invázió első napján szembesülnek a hátborzongató eseményekkel. A film főszereplői Lupita Nyong'o, valamint Joseph Quinn, Djimon Hounsou és Alex Wolff.