Visszatér a Star Wars legikonikusabb színésze

A Star Wars rajongók tudják, hogy Darth Vader megformálásához mindig is több színészre volt szükség. A franchise legfélelmetesebb karakterének páncélját David Prowse viselte a felvételek során, James Earl Jones bariton hangja nélkül pedig nem is lehetne elképzelni Vadert. Ezen a ponton szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy alábbi cikkünk cselekményleírást tartalmazhat.

Bár a számos SW produkcióban több színész hangján is megszólalt már a karakter, úgy tűnik, hogy az Obi-Wan Kenobi sorozat készítői ezen a téren semmit sem hagytak a véletlenre, hiszen James Earl Jones is bizony ott van a produkció fedélzetén.

A napokban debütált a széria harmadik epizódja, amelyben Vader és Obi-Wan újra szembe kerültek egymással. Ahogy az korábban már tudható volt Hayden Christensen is visszatér Anakin Skywalkerként, a Lucasfilm azonban enyhén szólva sem verte nagydobra, hogy Earl Jones is részt vesz a munkálatokban.

Az Obi-Wan Kenobi sorozat a Disney+ műsorkínálatában tekinthető meg, a streamingszolgáltató június 14-től lesz elérhető Magyarországon.

akció | kaland | sci-fi

 Egy önálló sorozat keretein belül tér vissza a Star Wars franchise egyik legközkedveltebb karaktere, Obi-Wan Kenobi, akit ismét Ewan McGregor alakít. több»