Közösség

Vélemény:

79 A kém

(2015)

Megunhatatlan kedvenc

The Ursus   2025.01.31 19:25
0

Egyszerűen nem tudtam annyiszor megnézni A kém című akció-vígjátékot, hogy megunjam. Nyilván nem Oscar-díjas alkotás, és az évszázad legértékesebb filmje címre sem fogják jelölni soha, de hogy szórakoztató és kacagtató, az egészen biztos. Legalábbis számomra. A Melissa McCarthy–Jason Statham páros ugyanis utolérhetetlen duó. Az amerikaiak kémszervezete rákényszerül arra, hogy a lehető legkevésbé tapasztalt és korábban csak irodán dolgozó Susan Coopert (Melissa McCarthy) vesse be egy alvilági figura elfogására. Még a sztárügynök Rick Ford (Jason Statham) is mellőzésre kerül, amit a férfi beképzelt és túlzó szövegekkel reagál le. Beindul hát a bevetés, ami alatt kiderül, hogy a korábban meghaltnak hitt Fine ügynök (Jude Law) is érintett. Kapunk remek akciójeleneteket és rengeteg poént. Felbukkan Morena Baccarin is a filmben, aki ezúttal is lenyűgöző és éterien szép jelenség. Mivel a film meglehetősen szabadszájú, temérdek trágársággal, így gyerekekkel nem ajánlatos nézni. Én eddig kb. 5-6 alkalommal láttam, és még biztosan megnézem párszor. Mindig akkor, ha jobb kedvre vágyom. Másoknak is főleg ezért ajánlom.