Na végre! Itt van az a sorozat, amivel hónapok óta foglalkozom, és több karakter hangját is szoktam utánozni! Ezt a sorozatot idén márciusban kezdtem el a filmmel, de legelőször úgy 2022 közepénél hallottam róla. A Stick of Truth játékkal is játszottam már.
A legkedvencebb karaktereim Damien és Craig, mivel szoktam a hangjukat utánozni, és élvezem, amikor mókázik a négy főszereplő. A sorozatot nem bírom ki nevetés nélkül, mert nagyon viccesek a részek!
Ezt a sorozatot nagyon ajánlom mindenkinek, mert annyira fogják élvezni a South Parkot, hogy még lehet nevetni is, mert nagyon vicces!
Na végre! Itt van az a sorozat, amivel hónapok óta foglalkozom, és több karakter hangját is szoktam utánozni! Ezt a sorozatot idén márciusban kezdtem el a filmmel, de legelőször úgy 2022 közepénél hallottam róla. A Stick of Truth játékkal is játszottam már. A legkedvencebb karaktereim Damien és Craig, mivel szoktam a hangjukat utánozni, és élvezem, amikor mókázik a négy főszereplő. A sorozatot nem bírom ki nevetés nélkül, mert nagyon viccesek a részek! Ezt a sorozatot nagyon ajánlom mindenkinek, mert annyira fogják élvezni a South Parkot, hogy még lehet nevetni is, mert nagyon vicces!