Közösség

Vélemény:

78 Kéjutazás

(2001)

Kéjutazás

claas82   2019.05.04 14:32
0

Elsőre látva a filmet egészen lekötött, fokozatosan emelte a feszültséget, én személy szerint a végére már izzadtam, de nem csak az izgalmak miatt, hanem már nagyon vártam, hogy vége legyen, de nem szeretnék spoilerezni. Reális, életszagú történetnek indult, de aztán kezdett átmenni fantasy-ba. Nem rajongok az olyan filmekért ahol közben derül csak ki, vagy legalább is akkor érezzük úgy, hogy kicsit csalódás a második felvonás és az elején látottakhoz képest valami hasonló kaliberű befejezést várna a néző. A történet elején úgy érezheted mint ha csak marhulnál a haverokkal aztán egyszer csak a Superman forgatásán találod magad... Kicsit a Wolf Creek-hez tudnám hasonlítani és mint sajnos annak is így ennek is csináltak folytatásokat amelyeket messzire kerüljön el az aki érzékeny a buta, idegesítő cselekményekre mert tipikus, trancsírolós tinihorrorok, bosszantó karakterekkel, jelenetekkel amelyek bőven beleférnének a vígjáték kategóriába, de annyi vér folyik bennük, hogy még a Hoover-gát sem állná útját. Minden esetre ez az első rész azért vállalható volt számomra.