A jó vélemények nyomására és a párom kérlelésére együtt kezdtünk bele ( ő már látta a 4. évadig, én akkor kezdtem ).
Az első évadnál majdnem feladtam, annyira untatott és csak haltak meg sorra a fontosabbnál fontosabb szereplők... de aztán elkezdett beindulni.
Mindig mindent megértet a nézővel, de mindent csak a maga idejében, így tudni, hogy mindig érdemes tovább nézni, mert tartogatnak valami régi és valami új dolgot is a további részek. A szereplők, a technika, a látványelemek, a kivitelezés... mondhatom nyugodtan, hogy zseniális. Mind az írók, megalkotók, rendezők és akik hozzá tettek valamit ehhez a fantasztikus világhoz.
A jó vélemények nyomására és a párom kérlelésére együtt kezdtünk bele ( ő már látta a 4. évadig, én akkor kezdtem ). Az első évadnál majdnem feladtam, annyira untatott és csak haltak meg sorra a fontosabbnál fontosabb szereplők... de aztán elkezdett beindulni. Mindig mindent megértet a nézővel, de mindent csak a maga idejében, így tudni, hogy mindig érdemes tovább nézni, mert tartogatnak valami régi és valami új dolgot is a további részek. A szereplők, a technika, a látványelemek, a kivitelezés... mondhatom nyugodtan, hogy zseniális. Mind az írók, megalkotók, rendezők és akik hozzá tettek valamit ehhez a fantasztikus világhoz.