A film teljesen életszerű és érdekes alkotás. Úgy érzem, hogy ezt a filmet nem csak a fiataloknak, hanem az idősebbeknek is, - aki én is vagyok, - meg kellene néznie, bár szülőként természetesen teljesen másképpen jön le.
Ami pedig még nagyon fontos, hogy ez a szerintem tényleg jó film egy olyan könyv alapján készült, ami megközelítőleg sem érte el a kitűzött célt, mert igen kevés fogyott belőle.
Ami pedig mindenképpen hozzátartozik a véleményemhez, az az, hogy mindenképpen vigyáznunk kell, mert az, ami a filmben látható és tapasztalható, az zajlik - egyre inkább - a mai világunkban is. Mert a koronavírus járvány közben is látható, tapasztalható, hogy mennyi patkány van, aki az amúgy is szerencsétlen helyzetben lévő embereket használja ki, hogy ő maga nyerjen rajta.
Maga a mondanivaló szomorú, mert ezzel a film azt adja le, ami akkor volt, most van, és egyre keményebben a jövőben lesz majd.
10/8
A film teljesen életszerű és érdekes alkotás. Úgy érzem, hogy ezt a filmet nem csak a fiataloknak, hanem az idősebbeknek is, - aki én is vagyok, - meg kellene néznie, bár szülőként természetesen teljesen másképpen jön le. Ami pedig még nagyon fontos, hogy ez a szerintem tényleg jó film egy olyan könyv alapján készült, ami megközelítőleg sem érte el a kitűzött célt, mert igen kevés fogyott belőle. Ami pedig mindenképpen hozzátartozik a véleményemhez, az az, hogy mindenképpen vigyáznunk kell, mert az, ami a filmben látható és tapasztalható, az zajlik - egyre inkább - a mai világunkban is. Mert a koronavírus járvány közben is látható, tapasztalható, hogy mennyi patkány van, aki az amúgy is szerencsétlen helyzetben lévő embereket használja ki, hogy ő maga nyerjen rajta. Maga a mondanivaló szomorú, mert ezzel a film azt adja le, ami akkor volt, most van, és egyre keményebben a jövőben lesz majd. 10/8