Közösség

Vélemény:

59 Sabse Bada Khiladi

(1995)

Sabse Bada Khiladi

e-batta   2016.10.03 13:18
0

Hát, mit mondjak, le vagyok nyűgözve. Azért Bollywoodban is forgattak néha olyan csavaros történetvezetésű filmeket, hogy csak lesek. A film címe teljes mértékben helytálló Sabse Bada Khiladi (A legnagyobb játékos).
Nagyon jól szórakoztam a filmen, bár néha erősen figyelnem kellett, mert sosem lehetett tudni, hogy most éppen ki hazudik, és éppen mit. Rengeteg apró jelenet tette vidámabbá a sztorit, például a felügyelő akárhányszor belépett az őrszobára, mindig nyakon kellett vágnia a közlegényt, mert sose vették észre, ha felettes lépett a szobába. A verekedős jelenetek természetesen most is szuperek voltak, de különösen az a jelenet, amikor Akshay Kumar az ájult Mamta Kulkarnit használta fegyverként, hogy meggyepálja Mohnish Behlt, az minden pénzt megér! Hihetetlenül ötletdús akciójelenet volt. Vastaps!
Van egy nagyon színes táncjelenet a filmben, a Bholi Bhali Ladki szám alatt, azt jónéhány híres épületben vették fel, a radzsasztáni és az agrai erődöt felismertem. Nagyon tetszett, nagyon jól meg lett csinálva.